Tade a luat 15.000 € la gol

Ultima actualizare:

    Atacantul a fost adus la Steaua la dorinţa exclusivă a patronuluiFoto: Mediafax
Atacantul a fost adus la Steaua la dorinţa exclusivă a patronuluiFoto: Mediafax

Steaua e terminată pe teren propriu, dar pare să se salveze în continuare cu meciurile din deplasare. Duminică, la Craiova, Tade le-a adus victoria roş-albaştrilor din penalty, însă nu şi-a plătit toate datoriile.

Atacantul francez are un contract de 20.000 de euro pe lună şi cum e în Ghencea de 45 de zile, rezultă că a încasat deja 30.000 de euro. De dat înapoi, a dat însă foarte puţin, mai exact două goluri. Penalty-ul transformat în returul cu Trencin şi cel de la Craiova, din minutul 85, sunt singurele realizări notabile ale jucătorului adus pe 500.000 de euro de la CFR Cluj. Gesturile acestuia de după ultima reuşită, cu mâinile puse la urechi în semn că nu aude criticile sau declaraţiile că are un contract bun la Steaua pentru că-l merită, sunt africănisme ieftine, fumate de mult pe Dâmboviţa. Adevărul este că Gregory Tade a încasat 15.000 de euro pentru fiecare dintre cele două goluri marcate de el în această lună şi jumătate, iar Gigi Becali l-a adus pentru cifre mult mai consistente. Şi nu aşteptând penalty-uri pe bandă rulantă, ci fructificând munca celorlalţi colegi, irosită până acum de Tade. Poate a fost totuşi un blocaj trecut, iar atacantul va închide gura tuturor joi, la Rosenborg, sau duminică, împotriva Viitorului.

Ţucudean va semna cu CFR Cluj

Steaua şi CFR Cluj par să facă schimb de atacanţi în această vară. Roş-albaştrii l-au dat afară pe George Ţucudean pentru a-i face loc lui Gregory Tade, iar ardelenii îl vor înlocui pe francez cu fostul dinamovist. „Ţucu-gol” nu şi-a găsit echipă în străinătate şi urmează să semneze cu clujenii un contract până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire. Cel mai bine iese din afacere CFR, pentru că Tade a costat jumătate de milion de euro, iar vârful de 24 de ani vine gratis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net