Antrenor al Astrei, Bogdan Andone spune că atacantul Denis Alibec se gândește doar la un transfer în străinătate.


Fără antrenamente în ultimele zile, gruparea din Giurgiu a fost o pradă ușoară pentru FCSB, care s-a impus cu un scor de neprezentare (3-0) prin golurile lui Man (min. 33), Tănase (min. 36) şi Moruţan (min. 90+1, din penalty). Astfel bucureștenii s-au revanșat și pentru cele trei eșecuri din ediția trecută de campionat.
Astra, în schimb, a acuzat și accidentarea lui Constantin Budescu, dar mai ales lipsa de inspirație a lui Denis Alibec despre care antrenorul său, Bogdan Andone, a spus după meci, la Telekom Sport, că este foarte afectat de viitorul său incert: „Astea au fost discuţiile cu el toată săptămâna, ziua de ieri, ziua de astăzi... A venit avionul, nu a venit avionul... A venit oferta, nu răspunde patronul la telefon... Plec, nu plec, plec după meci... I-am spus: <<mai bine nu joci dacă nu eşti concentrat sau nu te poţi focusa pentru joc>>. Probabil că a vrut să joace, dar s-a văzut teamă, frică. A avut două situaţii în prima repriză la 0-0, exact cum îi plac lui. S-a văzut o lipsă de decizie, neinspiraţie. E dificil pentru el. E un talmeş balmeş în capul lui, cu siguranţă. Și-ar dori să plece. Cred că nici nu doarme noaptea. Nu putem să o mai ducem aşa”, a spus tehnicianul, care a adăugat că „au mai fost jucători care şi-au dorit să plece în această perioadă. A fost Lazăr, Răduţ, Budescu. E dificil de lucrat aşa”.

Patronul Astrei va decide dacă îl lasă pe Alibec să plece

Mai apoi, Denis Alibec a confirmat ceea ce îl preocupă acum: „Nu prea aveam capul aici, dar am încercat să fac tot posibilul. Încă aştept să se înţeleagă cluburile între ele.  Mai mult nu vă pot spune. Sunt în discuţii cu mai multe echipe, să vedem ce se va întâmpla. Ultimul cuvânt îl are domnul Niculae. O să vedeţi când o să plec. Eu nu mai pot să fiu mental aici, să dau totul pe teren. Vreau altceva".

 
 
Loading...