Fundaşul de 29 de ani a efectuat ieri primul antrenament alături de colegii săi de la CFR. El e în urmă cu pregătirea fizică, dar va juca mâine în testul cu Gaz Metan, urmând ca debutul oficial să aibă loc peste o săptămână în meciul cu Ceahlăul.


Tamaş este deocamdată în urmă cu pregătirea fizică pentru că în ultima perioadă a jucat foarte puţin pentru englezii de la WBA. Şi-a reziliat contractul şi a semnat o înţelegere cu CFR pentru a prinde un loc de titular şi a reveni în atenţia selecţionerului Victor Piţurcă.

"Mă bucur că-l am pe Gabi la echipă. A făcut un antrenament de reacomodare fiindcă a venit după o pauză lungă. Este valoros, are experienţă şi vrea să se reabiliteze din punct de vedere sportiv. Ne putem ajuta reciproc, am încredere în el şi nu am avut niciun fel de reţineri când am auzit că există varianta de a veni aici", a spus antrenorul Petre Grigoraş.

Tehnicianul a anunţat că Tamaş va deveni în scurt timp un om de bază. "Se va adapta repede şi va reprezenta o soluţie pentru noi. Sunt convins că până duminică va fi apt de joc".

Loading...