Tamaş, două roşii în 4 zile

Ultima actualizare:

    Gabi Tamaș crede că Steaua e favorită la titlu, chiar dacă a câştigat un singur amical în această iarnă, 1-0 cu Vardar SkopjeFoto Click!
Gabi Tamaș crede că Steaua e favorită la titlu, chiar dacă a câştigat un singur amical în această iarnă, 1-0 cu Vardar SkopjeFoto Click!

Fundaşul Stelei, Gabi Tamaş, a primit cartonaşul roşu în meciul cu Villarreal din Liga Europa, disputat la data de 8 decembrie, iar duminică seara a recidivat contra Astrei, în Liga I.

El şi-a atras furia patronului Gigi Becali, însă nu au scăpat de reproşuri nici colegii săi sau Reghecampf şi Meme Stoica.

...despre Tamaş: „La el e vorba de oboseală, plus ţigara şi băutura. El poate doar să fumeze şi să bea, dar nu şi să joace din trei în trei zile”.

…despre alţi jucători ai Stelei: “Nu ştiu dacă Achim e treaz sau doarme pe teren, când dă drumul la minge repede, când o ţine până vine baba cu colaci. Apoi, e Moke care uneori face tâmpenii, iar Toşca e vai de capul lui, nu e fundaş central, ce-o fi doar el ştie”.

…despre transferuri: “O să schimb toată echipa. Am nevoie de fundaşi centrali şi dacă pot o să-i iau de la Hagi sau de la CFR. Atacanţii îi ştiu, unul e Alibec şi va fi şi Gnohere. Îi mai vreau pe Teixeira, Junior Morais şi Budescu. Iau vreo şapte-opt jucători”.

…despre cei aduşi de Meme şi Reghe: “Nu mă iau după nimeni nici după Meme Stoica, nici după Reghecampf. Eu plătesc, eu cumpăr, că tot ce am luat pe spatele altora nu a fost nimic bun”.

…despre contestaţia împotriva Astrei: “Dacă nu ai pe foaia de joc doi jucători formaţi de club se dă aceeaşi sancţiune ca şi când nu ai folosi un fotbalist de la U21. Dacă vom câştiga, luăm trei puncte, dacă nu, nu o să mai respect nici eu regulamentul”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net