Tamaş, la un pas de bătaie cu fanii dinamovişti

Ultima actualizare:

    Gabi Tamaş, pe vream când juca la FCSBFoto Click!
Gabi Tamaş, pe vream când juca la FCSBFoto Click!

Gabi Tamaş a fost prezent la meciul de rugby dintre Steaua şi Dinamo, din Cupa României, dar jucătorul roş-albaştrilor a intrat în colimatorul suporterilor "câinilor". Ultraşii nu au uitat că fundaşul a trădat trupa din "Ştefan cel Mare" pentru a juca la rivala din Ghencea.

Actualul stelist a urmărit prima repriză din sectorul suporterilor roş-albi şi a fost înjurat permanent. La un moment dat situaţia a degenerat şi Tamaș a fost aproape de o altercaţie cu trei suporteri care au venit să-i reproşeze că i-a trădat atunci când a semnat cu roş-albaştrii. Oricum, fotbalistul e recunoscut ca un tip violent, implicat în multe scandaluri bahice.

El nu a comentat incidentul, dar a vorbit despre meciul amical România - Spania şi despre lupta la titlu în Liga I. "Diseară va fi greu, jucăm contra unei forţe a fotbalului mondial. Cum au spus şi domnul Burleanu şi domnul Iordănescu e important să ne gândim la meciurile de la Euro. În rest contează să câştigăm şi meciurile amicale. Eu, deocamdată mă gândesc să câştig titlul cu Steaua, o să văd apoi dacă voi fi convocat. Nu este uşor să îl luăm, pentru că Astra nu se prea încurcă. Să dea Dumnezeu să se încurce", a spus fundaşul.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net