Tamaş, la un pas de Steaua

Ultima actualizare:

    Gabi Tamaș nu s-a acomodat la Cardiff și vrea să încerce revenirea în Liga 1
Gabi Tamaș nu s-a acomodat la Cardiff și vrea să încerce revenirea în Liga 1

Gabi Tamaş, 32 de ani, s-a înţeles cu oficialii lui Cardiff ca în cazul unei oferte concrete să fie lăsat să plece imediat. Din câte se pare, steliştii l-au acontat şi e posibil ca de mâine apărătorul să se alăture lotului aflat în cantonamentul din Turcia.

Românul a ajuns în liga a doua engleză în vara trecută şi a semnat un contract pe un an. Aici, luni de zile nu a prins nici măcar banca de rezerve şi recent a primit o şansă într-un meci oficial. Prea puţin însă, iar impresarul său a ajuns la o înţelegere cu şefii lui Cardiff: dacă prezintă oferte clare, clubul îl lasă pe Gabi să plece fără a avea pretenţii financiare.

În aceste condiţii, roş-albaştrii şi-au manifestat interesul, situaţia nefiind clară până acum din cauza faptului că Gigi Becali se opunea mutării. El nu trecuse peste faptul că Tamaş a fost legitimat şi anul trecut la Steaua, dar a evoluat doar câteva meciuri. Rădoi, tehncianul de atunci, l-a dat afară după ce jucătorul nu s-a prezentat la o acţiune a echipei, motivul fiind o escapadă bahică ce s-a întins până spre dimineaţă.

Totuşi, Reghe i-a explicat acum omului de afaceri că Tamaş ar fi o soluţie foarte bună pentru centrul apărării, unde ar urma să activeze lângă Varela, are o experienţă vastă şi-n plus a garantat că fundaşul nu va mai avea o viaţă extrasportivă dezordonată. Mai mult, Tamaş ar fi de acord cu un salariu mic, la fel ca Marica, dar în cazul calificării în Liga Campionilor ar urma să ia o primă de sute de mii de euro. Reghecampf va reuşi să-şi dubleze postul deficitar în apărare, iar Gigi Becali ar realiza un transfer pentru care nu ar trebui să bage mâna adânc în buzunar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net