O ştire incredibilă a venit în această dimineaţă pe agenţiile de presă străine: fotbalist la FC Nantes, Yassine El Ghanassy , a fost condamnat la şase luni închisoare. Motivul e incredibil!


Un tribunal din Bruges l-a condamnat, miercuri, pe fotbalistul echipei FC Nantes, Yassine El Ghanassy, la şase luni de închisoare după ce a fost prins de mai multe ori conducând cu viteză excesivă. În plus, belgianul are doi ani interdicţie de a conduce autovehicule.

Potrivit agenţiei Belga, citată de news.ro, jucătorul a compărut pentru a 15-a oară în faţa unui judecător, pentru încălcarea codului rutier. El poate contesta sentinţa.

În iunie 2016, El Ghanassy a fost prins conducând cu o viteză de 57 de kilometri pe oră (cu şapte mai mult decât viteza legală) în oraşul Oostende. Pentru că jucătorul nu a plătit imediar amenda, cazul a ajuns la parchet. Atunci s-a constatat că fotbalistul avea permisul de conducere suspendat şi trebuia să dea din nou examen pentru a-l recupera.

El Ghanassy a mai ajuns de 14 ori în faţa judecătorului pentru încălcări ale codului rutier. În octombrie 2017, maşina sa de lux a fost confiscată tot după un caz de exces de viteză. În acel caz, jucătorul a avut câştig de cauză în apel.

 
 
Loading...