Tătărușanu, după înfrângerea echipei naționale: "Suntem dezamăgiți, dar nu putem să plângem până la următorul meci"

Ultima actualizare:
Gylfi Sigurdsson a înscris amebele goluri împotriva României
Gylfi Sigurdsson a înscris amebele goluri împotriva României

Ciprian Tătăruşanu, cel care a purtat banderola de căpitan, a declarat, joi seară, după meciul pierdut de naţionala României în faţa Islandei, scor 1-2, că regretă înfrângerea suferită, însă este de părere că este esențial ca echipa să se mobilizeze pentru a câștiga meciurile cu Norvegia și Austria.

România a fost învinsă, joi, la Reykjavik, cu scorul de 2-1 (2-0), de Islanda, în semifinalele play-off-ului de calificare la turneul final al Campionatului European din 2021. Tricolorii nu vor participa la turneul în cadrul căruia și Bucureștiul va găzdui meciuri anul viitor. 

Ciprian Tătărușanu a declarat, după finalul meciului, că echipa Islandei a meritat să câștige și s-a aflat într-o formă foarte bună. În ciuda faptului că regretă faptul că România a fost înfrântă, fotbalistul consideră că jucătorii nu trebuie să se concentreze asupra acestui lucru, ci să încere să câștige meciurile care vor urma cu Norvegia șu Austria. 


    Gylfi Sigurdsson a înscris amebele goluri împotriva României Sursă foto: Gettyimages
Gylfi Sigurdsson a înscris amebele goluri împotriva României Sursă foto: Gettyimages

“Din păcate a ratat această şansă. Îmi pare rău, la fel şi colegilor, ne-am dorit foarte mult să învingem în seara asta, dar Islanda a fost o echipă bună, au făcut jocul lor obişnuit şi cred că per total au meritat victoria. Nu sunt dezamăgit de cum a jucat echipa, repriza a doua am făcut un joc foarte bun, ne-am dorit foarte mult. Prima repriză nu am reuşit să ne impunem jocul. Păcat că nu am reuşit să înscriem şi golul doi. Am văzut reluările. La faza unde s-a cerut penalti a fost penalti, dar asta a fost decizia arbitrului, o respectăm. Sigurdsson mai ales în prima repriză a avut două execuţii foarte bune, e un jucător valoros. Din păcate pentru noi astăzi a prins o zi foarte bună. Cu toţii ne-am dorit foarte mult, dar în seara asta atât s-a putut din păcate. O să încercăm să trecem peste acest eşec. Suntem dezamăgiţi, dar acum nu putem să stăm să plângem trei zile până la următorul meci. Încercăm să câştigăm în Norvegia şi acasă cu Austria”, a spus Tătăruşanu. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net