Tătăruşanu a luat 4 de la PSG, dar l-a înebunit pe Neymar

Ultima actualizare:

    Portarul român al lui Nantes a luat patru goluri de la Paris Saint Germain, dar niciunul de la starul brazilian, care a terminat meciul plin de nerviFoto: AFP
Portarul român al lui Nantes a luat patru goluri de la Paris Saint Germain, dar niciunul de la starul brazilian, care a terminat meciul plin de nerviFoto: AFP

Nantes a avut o primă parte de campionat de excepţie sub comanda lui Claudio Ranieri, dar a picat adevăratul test, cel cu multinaţionala de la PSG. Goalkeeper-ul naţionalei noastre n-a mai putut să închidă poarta ca până acum, are pe conştiinţă golul trei, dar a produs şi o stricăciune adversarilor.

Brazilianul Neymar a revenit la Paris după o escapadă la Londra, unde a petrecut cu femei în club până la 5 dimineaţa după amicalul cu Anglia. Sud-americanul era disperat să confirme investiţia de 222 de milioane de euro făcută în el de şeici, mai ales că până acum a cam rămas dator, cel puţin în Ligue 1. Fostul catalan a marcat doar şapte goluri în aceste prime 13 meciuri, mai puţine decât lyonezii Fekir şi Diaz, monegascul Falcao şi colegul său de la PSG, Cavani. Nu a reuşit însă să contribuie decisiv nici la victoria gazdelor cu Nantes şi de vină a fost Ciprian Tătăruşanu. Românul a încasat două goluri de la atacantul uruguaian, unul de la Javier Pastore, la care a şi greşit, şi unul de la Angel Di Maria, adică de la toţi greii cu excepţia lui Neymar. Pe brazilian l-a închis din toate unghiurile şi l-a exasperat cu paradele făcute din bară în bară, e drept la şuturile anemice şi aproximative ale mijlocaşului. Consolare palidă având în vedere rezultatul final, 1-4, dar dintr-un eşec trebuie luate şi lucrurile bune!

A jucat accidentat la spate

Ciprian Tătăruşanu n-a fost folosit niciun minut în amicalele României cu Turcia şi Olanda, o problemă la spate cu care a venit din Franţa tulburându-i pregătirea. Şi la revenirea de la acţiunea naţionalei s-a antrenat separat, cu o zi înainte de deplasarea de la Paris rezerva Dupe fiind anunţată titular. Claudio Ranieri a decis însă să rişte şi l-a aruncat pe român în luptă nerefăcut complet şi a greşit. Tătăruşanu a fost rigid şi întârziat la şuturile pe jos şi a părut că are probleme inclusiv la degajări. Până la meciul cu Rennes are însă o săptămână să-şi revină.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net