Tătărușanu pleacă în iarnă de la Lyon, unde nu a jucat nici un minut

Ultima actualizare:

    Ciprian Tătărușanu
Ciprian Tătărușanu

Coșnmarul lyonez se va încheia pentru Ciprian Tătărușanu în iarnă. Presa franceză citată de news.ro scrie că românul se va transfera tot în prima ligă din Franța, dar undeva unde va și juca. La Lyon, el nu a stat decât pe bancă de la începutul sezonului.

Portarul Ciprian Tătăruşanu ar urma să părăsească echipa Olympique Lyon în această iarnă, fiind nemulţumit de faptul că nu a evoluat niciun minut în acest sezon, informează presa franceză. Tătăruşanu a venit vara trecută la Lyon, ştiind că o să fie titular, iar Anthony Lopes o să plece. Însă portarul portughez a rămas la club şi antrenorul Sylvinho a stabilit de la început că el este titular, iar internaţionalul român, numărul 2.

Sylvinho a fost demis la jumătatea lunii octombrie şi înlocuit cu Rudi Garcia, dar nici cu noul antrenor interanţionalul român nu şi-a făcut loc în poarta echipei din Lyon.

El nu a mai apărut nici pe banca de rezerve la ultimele două partide, motivul oficial fiind că este accidentat la spate.

Potrivit publicaţiei Le Dauphiné Libéré, Tătăruşanu nu va juca nici în meciul cu Toulouse, din 18 decembrie, contând pentru optimile de finală ale Cupa Ligii. 

Cprian Tătăruşanu (33 de ani) are contract până în vara anului 2022.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net