Teia Sponte, partenerul lui Gigi Becali, depistat pozitiv cu coronavirus

Ultima actualizare:

    Teia Sponte, confirmat pozitiv cu coronavirusFoto: Arhivă personală
Teia Sponte, confirmat pozitiv cu coronavirusFoto: Arhivă personală

Teia Sponte, om de afaceri și prieten apropiat al lui Gigi Becali, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și internat. Mai mulți membri ai familiei acestuia au fost, de asemenea, infectați.

Omul de afaceri, partener al lui Gigi Becali și cel pe care patronul FCSB l-a trimis cu valiza de 1,7 milioane de euro la jucătorii lui U Cluj în 2008, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 și ulterior internat, informează Antena Sport.

Mai mulți membri ai familiei acestuia care au luat contact cu omul de afaceri au luat virusul și sunt supravegheați medical, aflându-se sub tratament special, mai susține sursa anterior menționată.

Gigi Becali, testat de două ori pentru coronavirus

Finanţatorul FCSB a dezvăluit că este în siguranță și toată familia sa a fost testată şi că rezultatele sunt negative. „M-am testat de două ori. A venit un doctor acasă și a luat la toată familia. A luat de două ori, toată lumea e sănătoasă. Eu râdeam, dar am zis hai să îl fac.

La mine oricum nu are cum să fie pozitiv, nu se apropie coronavirusul, merg zilnic la liturghie.

Materia mizerabilă nu se poate atinge de mine. În Post, m-am împărtăşit de patru ori. Dacă eu sunt împărtăşit, îmi mai e frică de cineva?", a declarat Gigi Becali, la România TV.

Vestea infectării cu coronavirus a lui Teia Sponte vine în aceeași zi în care magazionerul clubului Dinamo a fost testat pozitiv cu coronavirus. Din acest motiv, meciul Dinamo – Chindia, care ar fi trebuit să se joce sâmbătă, de la 20:00, a fost amânată pentru o dată ulterioară.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net