Teja, duel cu echipa de suflet

Ultima actualizare:

    Antrenorul dinamovist va întâlni pentru prima dată pe "U" Cluj, echipă unde a debutat ca principal
Antrenorul dinamovist va întâlni pentru prima dată pe "U" Cluj, echipă unde a debutat ca principal

Meciul din această seară dintre roş-albi şi „studenţi” este unul special pentru Teja. Vrea să învingă pentru a-i arăta patronului clujenilor, Florian Walter, că l-a demis pe nedrept.

Tehnicianul de 36 de ani e în branşă din 2006, dar mult timp a stat ca secund, având pentru scurt timp şi selecţionata de tineret pe mână. Prima şansă de a conduce însă cu drepturi depline a venit în octombrie 2013, când a fost instalat la Universitatea Cluj. A ajutat echipa să nu retrogradeze, dar în plin sezon, chiar după o victorie, cu CSMS Iaşi, a fost îndepărtat. Oficial, s-au invocat probleme personale, dar de fapt i s-a făcut loc lui Ogăraru. Ciudat e că diseară, dacă Dinamo învinge, actualul antrenor al clujenilor va fi demis tocmai de cel pe care l-a succedat.

Bilinski va fi titular la Dinamo după ce a marcat 5 goluri în ultimul amical
Bilinski va fi titular la Dinamo după ce a marcat 5 goluri în ultimul amical

„Nu ştiu dacă a primit ultimatum Ogăraru, eu îl cunosc pe Walter şi el dă încredere antrenorilor tineri. Nu ia decizii la cald. Eu nu vreau să demit pe cineva, îmi doresc să bat Universitatea şi atât”, a spus dinamovistul. Apoi, a continuat: „Este un meci special, am trăit clipe frumoase acolo. Va fi un meci greu, ei vor să evite retrogradarea şi orice formaţie în poziţia asta luptă pe viaţă şi pe moarte. Noi suntem datori în faţa suporterilor noştri şi vreau ca la primul meu meci acasă să începem cu dreptul. Mă bazez pe băieţii mei”. Ieri, dinamoviştii au lucrat tactic intens, iar din lot pentru meciul de diseară (ora 20.30) vor lipsi doar Cosmin Matei, accidentat, plus Bărboianu şi Boubacar, suspendaţi.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net