Timişoara, salvată de americani

Ultima actualizare:

    Timişorenii sunt susţinuţi de autorităţile localeFoto: Mediafax
Timişorenii sunt susţinuţi de autorităţile localeFoto: Mediafax

Bănăţenii sunt într-o situaţie financiară precară şi vor evolua în play-out, în încercarea de a rămâne în Liga I. Dacă-şi vor îndeplini obiectivul, vor avea un sezon viitor fără griji financiare.

Poli Timişoara a învins Petrolul, 1-0, însă victoria a fost importantă pentru gazde fiindcă au impresionat oamenii veniţi să-i vadă de la tribuna oficială.

“Am auzit că ne-a urmărit un investitor american. Nu ştiu dacă l-am impresionat cu jocul, dar sperăm să vină până la urmă şi să ne ajute. Menţinându-ne în clasament, sperăm să vină şi oamenii de afaceri lângă noi”, a spus Cristi Bărbuţ, marcatorul unicului gol.

Declaraţiile mijlocaşului vin în completarea afirmaţiilor recente ale managerului Daniel Stanciu: “Zilele acestea avem o speranţă pentru rezolvarea problemelor financiare. Am vorbit cu cineva din străinătate ca să vină partener la club, până la vară, când putem schimba statutul. Desigur, există şi varianta cu integrarea în Sport Club Municipal…Nu comentez mai multe despre un eventual investitor”.

Din câte se pare, fondul de investiţii din Statele Unite ale Americii aparţine unui african stabilit peste Ocean, pe numele său Nanau Sanzuale Manwere Andam, acesta având câteva discuţii şi cu autorităţiile oraşului Timişoara. Omul de afaceri manageriază şi jucători din NBA, campionatul nord american de baschet, şi se laudă că are un văr care joacă fotbal american.

“Sumele vor fi negociate la momentul potrivit. Vreau să văd echipa cât mai sus pentru că există potenţial, iar fanii trebuie să ştie că Poli va fi din nou pe val”, a spus Andam pentru presa timişoreană.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net