Tineretul se antrenează în formulă completă. Europeanul începe miercuri

Ultima actualizare:

    Naționala de tineret are parte de o vreme ploioasă și rece la BudapestaFOTO: frf.ro
Naționala de tineret are parte de o vreme ploioasă și rece la BudapestaFOTO: frf.ro

Naționala de tineret va debuta miercuri la turneul final al Campionatului European Under 21, dar abia de aseară s-a putut antrena în efectiv complet.

Ultimii doi jucători ajunși în cantonamentul de la Budapesta, locul unde România va juca la această competiție, sunt chiar cei doi fundași centrali care e de așteptat să fie titulari: Alexandru Pașcanu și Radu Drăgușin. Legitimat la divizionara secundă Ponferradina, primul este un veteran al lotului, el jucând și la precedenta ediție a Europeanului, încheiată de jucătorii noștri în semifinale. Experiența căpătată în liga secundă spaniolă – e titular de drept în defensiva formației situate pe locul 15 din 22 de formații din Segunda Division – îl recomandă ca titular. Radu Drăgușin, celălalt jucător venit în ultima zi poate fi considerat vedeta echipei, judecând prin prisma numelui echipei la care este legitimat și pentru care a și jucat în câteva partide: Juventus. La doar 18 ani, el este unul dintre cei mai mici componenți ai lotului, dar faptul că se antrenează zi de zi cu vedetele campioanei Italiei l-ar putea propulsa în echipa de start a naționalei lui Mutu.

Primul meci din cadrul grupei va avea loc miercuri, de la ora 22.00, în direct la TVR 1, contra naționalei Țărilor de Jos. O partidă extrem de dificilă, având în vedere că și adversarii au în lor jucători cu experiență, chiar dacă nu și-au adus toate vedetele. Apoi, sâmbătă, de la ora 19.00, naționala antrenată de Adrian Mutu va juca împotriva țării gazdă, Ungaria, iar marți, tot de la ora 19.00, contra Germaniei. Primele două clasate se vor califica în fazele eliminatorii, programate la vară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net