Toată lumea e fericită: CFR a scăpat de Petrescu, Petrescu a scăpat de CFR

Ultima actualizare:

    Dan PetrescuFOTO: Sportpictures.eu
Dan PetrescuFOTO: Sportpictures.eu

Contraperformanțele înregistrate în ultima lună, cu cinci înfrângeri în șase meciuri disputate în toate competițiile, au umplut paharul nemulțumirilor patronului lui CFR Cluj. Astfel, după ce imediat după eșecul cu Iașiul, de duminică seară, Neluțu Varga a anunțat că îl demite pe „Bursuc”, ieri cele două părți s-au despărțit de comun acord.

Cum la mijloc era o clauză de două milioane de euro care ar fi trebuit plătită de partea care dorea ruperea contractului, a fost nevoie de o mediere între conducerea clubului și tehnician pentru ca despărțirea să se facă în condiții financiare acceptabile pentru toată lumea. Cum și Dan Petrescu își dorea să plece încă de acum câteva partide, dar neputând rupe de unul singur angajamentul, negocierile au fost simple: clujenii îi plătesc toate salariile restante și el e liber fără să plătească vreun ban. O situație ideală pentru un antrenor care numai de oferte nu duce lipsă.

”Împreună cu clubul am decis rezilierea contractului pe cale amiabilă. Ca să oprim orice speculaţie, nici nu am fost demis, nici nu mi-am dat demisia. Cred că este mai bine pentru club, pentru jucători, pentru mine ca în acest moment fiecare să meargă pe drumul lui”, a ținut să precizeze ”Bursucul” pentru pagina de Facebook a grupării ardelene.

Conform gsp.ro, Dan Petrescu este curtat insistent și de grupări arabe, dar și de Celtic Glasgow, care trece printr-o perioadă mai dificilă atât în cupele europene, cât și în campionat. Și, cum visul lui Petrescu este să ajungă să antreneze la un moment dat în Anglia, pe Chelsea, Celtic ar putea reprezenta trambulina de care are nevoie pentru a pătrunde pe piața fotbalului în care a jucat atâția ani. ”În viaţa de antrenorat încă sunt tânăr, cred că mai pot să antrenez mulţi ani de acum încolo şi în momentul ăsta îmi doresc o mini-vacanţă, dacă pot. În acelaşi timp, sunt un antrenor liber, e clar că dacă apare o ofertă de nerefuzat mâine, la cum mă cunosc eu pe mine, e posibil să o accept. Dar cel mai important este să mă liniştesc şi să mă gândesc şi la mine în această perioadă”, a mai transmis Petrescu. , a declarat Petrescu, pentru contul oficial de Facebook al clubului.

Dan Petrescu pune punct astfel unei perioade de trei ani în care a cucerit titlul cu CFR, o performanță unică pentru un antrenor în ultimele decenii în Liga 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net