Top 13 accidentări stupide în fotbal

Ultima actualizare:

    Alex Witsel nu va mai juca până în 2020 pentru că a căzut în baieFOTO: EPA
Alex Witsel nu va mai juca până în 2020 pentru că a căzut în baieFOTO: EPA

Topul accidentărilor stupide în sport a mai adăugat un membru după ce mijlocașul belgian Axel Witsel a căzut în casă și a ajuns la operație. Click! vă prezintă cele mai ciudate 13 accidentări suferite de fotbaliști în afara terenului.

Axel Witsel s-a împiedicat în casă și va juca abia anul viitor pentru Dortmund

1. Axel Witsel. Mijlocaşul belgian al Borussiei Dortmund a căzut în casă şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la faţă. El a petrecut noaptea la terapie intensivă și nu va mai juca în acest an pentru Borussia Dortmund.

2. Mihai Velisar. Internaționalul de tineret al celor de la Gaz Metan Mediaș nu a putut juca în meciul cu FCSB, din această lună, pentru că s-a taiat în gresie în timp ce mergea desculț în sala în care el și coechipierii săi se refăceau după meciul cu Voluntari.

3. Kevin Kyle. Pe vremea când juca la Coventry, atacantul a încercat să-și hrănească copilul, numai că și-a turnat apă fierbinte pe testicule în timp ce îi prepara o supă. A stat departe de gazon peste o lună.

4. Ian Wright. Fostul internațional englez a reușit performanța de a se accidenta la genunchi în timp ce a apăsat mai cu mai multă putere pe pedala de accelerație a Ferrari-ului său.

5. Rio Ferdinand. Cel mai scump fundaș din lume de la începutul anilor 2000 s-a accidentat în casă pe vremea când juca la Leeds United. El a făcut o mișcare bruscă pentru a răspunde la telefonul aflat puțin mai departe pe canapea și și-a dislocat genunchiul.

6. Santiago Canizares. Una dinre cele mai cunoscute accidentări stupide din istorie l-a avut ca erou pe fostul portar al Valenciei. Acesta s-a tăiat la picior după ce a spart sticla de after shave, din cauza accidentării ratând Campionatul Mondial din 2002.

7. Ovidiu Petre. Actualul analist video al FCSB a ratat participarea la turneul final al Campionatului European din 2008 după ce s-a accidentat la un meci de volei pe plajă cu ziariștii organizat în cantonamentul din Antalya. El s-a ciocnit cu un cameraman la fileu și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la genunchi.

8. Svein Grondalen. Component al naționalei Norvegiei în urmă cu un deceniu, fotbalistul a fost atacat de un ren, în timp ce facea jogging în parc. Din cauza rănilor, a ratat cateva meciuri ale nordicilor.

9. Alessandro Nesta. Fundașul de legendă al formației AC Milan a ajuns pe masa de operație după ce s-a jucat ore în șir la Play Station. El s-a accidentat la încheietura mâinii stângi și a stat o lună pe bară.

10. Darren Barnard. Fost jucător la Barnsley, în Anglia, fotbalistul și-a dislocate ligamentele de la genunchi, după ce a alunecat pe urina căţelului. El a lipsit de la meciuri 5 luni.

11. Cristian Tănase. Pe vremea când evolua la Steaua, fostul internațional român a căzut în cadă, suferind un traumatism forte la coloana lombară şi o fractură la apofiza transversă a coloanei.

12. Alex Stepney. Portar la Manchester United în anii ’60, acesta și-a dislocat mandibula în timp ce urla la propriii fundaşi.

13. Andrei Lozneanu. Un jucător mai puțin cunoscut, fundașul de 1,92 m a suferit o accidentare stupid înaintea unul meci pe care echipa sa, FCM Bacău, urma să îl joace cu Gloria Buzău în liga secundă. El făcea ultimele mișcări de încălzire pe tunel înainte de a ieși pe teren, dar a sărit prea mult și s-a dat cu capul de tavan! Leziunea a fost atât de gravă încât a fost transportat la spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net