Torje a marcat pentru Dinamo după 2.388 de zile

Ultima actualizare:

    „Câinii” l-au repatriat pe mijlocaş ca pe un mare star, dar acesta a ajuns repede exclus din lot şi la un pas de rezilierea contractuluiFoto Click!
„Câinii” l-au repatriat pe mijlocaş ca pe un mare star, dar acesta a ajuns repede exclus din lot şi la un pas de rezilierea contractuluiFoto Click!

Dinamo rezistă cursei contra cronometru începută etapa trecută, cu Craiova, şi de luni seara a reintrat în primele 6 echipe ale clasamentului. Partida cu 7 goluri a fost una dintre cele mai frumoase jucate până acum în sezonul 2017-2018, dar laudele le-a furat Gabriel Torje, cel care a revenit cu gol în tricoul alb-roşu.

Fostul jucător al lui Udinese a început rezervă şi împotriva Concordiei, dar planul lui Vasile Miriuţă a fost să-i dea totuşi o jumătate de oră de reacomodare cu Liga 1. Asta s-a întâmplat la scorul de 3-1 pentru oaspeţi, când Torje l-a înlocuit pe croatul Pesic, care era cam nervos şi cu galben luat din minutul 34. N-a durat nici un sfert de oră şi „Piticul” s-a făcut remarcat. Destul de nepregătit fizic, dar letal ca un vulpoi bătrân, Torje a urmărit o minge dusă de dinamovişti în careul advers din bâlbâială şi care i-a ajuns la picior avându-l în faţă doar pe Caparco. A înscris pe sub portarul italian al ilfovenilor şi a mers să se bucure cu galeria ca pe 31 iulie 2011, când marca ultimul gol pentru Dinamo înainte să plece la Serie A, într-un 5-0 la Mediaş. De atunci au trecut aproape şapte ani, mai exact 2.388 de zile, timp în care Torje a mai marcat, dar pe alte meleaguri. După acest 4-3 la care a participat consistent, mijlocaşul e fericit şi crede că se vede play-off-ul.

Cornel Dinu crede că e gras

„Suntem în primele 6 acum, sper să rămânem aşa până la finalul sezonului regulat. Mă bucur că am reuşit să vin de pe bancă şi să ajut echipa. A fost un meci de infarct pentru toţi suporterii, împotriva unei echipe care ne-a pus probleme. Au mulţi jucători care au trecut prin curtea lui Dinamo şi mereu joacă având ambiţie. Ne bucură victoria, dar trebuie să nu mai greşim în apărare, pentru că am luat trei puncte. Eu mă pregătesc pentru a fi titular, dar depinde de antrenor. Dacă vom câştiga meciul cu FCSB, 99% vom fi în play-off”, a declarat Torje. Nu toţi dinamoviştii sunt însă impresionaţi de realizarea lui Torje sau de modul cum arată acesta la redebutul pentru echipa din Ştefan cel Mare. „Italienii au o vorbă. Cei mici sunt periculoși pentru că au inima aproape de fund și se strică repede. Torje mi se pare că e supraponderal. La ăştia mici când pun câteva kilograme în plus se pot răsturna foarte ușor”, a declarat Cornel Dinu, care a învăluit în ironie o critică asupra modului în care s-a pregătit jucătorul înainte să semneze cu Dinamo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net