Torje a negat conflictul cu Andone: "Nu am fost acolo să stric atmosfera"

Ultima actualizare:

    Gabi TorjeFoto Click!
Gabi TorjeFoto Click!

Gabi Torje a explicat că nu a vrut să-l bată pe Florin Andone, aşa cum s-a zvonit.

"Nu trebuie ca acest subiect să mute atenţia după aceste două înfrângeri, cu Polonia şi Rusia. Eu n-am mai fost la lot de la meciul cu Muntenegru. Nu am fost acolo să stric atmosfera. Nu trebuie să se mute ce a mers prost şi rezultatele în spatele lui Torje şi Andone. El nu a fost titular, eu nu am fost acolo. Nu a fost vina noastră", a declarat Torje la Digi Sport.

"Nu aveam cum să am un conflict cu Andone, pentru că, înaintea meciului cu Muntenegru, el s-a antrenat separat patru zile. Nu puteam nici să fiu supărat că nu am fost titular cu Muntenegru, pentru că echipa nu s-a ştiut până cu puţin timp înaintea partidei", a mai spus el.

"Nu am fost niciodată un jucător mut, niciodată nu o să-mi pună cineva un căluş în gură. Dacă veţi vorbi cu jucătorii care au trecut pe la naţională sau cei de acum, toţi vă vor spune că sunt sufletul echipei. Nu am deranjat niciodată pe nimeni. Acum, pare că deranjez pe cineva, care vorbeşte. Dacă e bărbat şi l-am deranjat, să mă sune şi voi vorbi cu el.

Nu am fost în vreun conflict, nu am răspuns vreunui antrenor, nici de la naţională, nici de la club. Nu m-am rugat de vreun antrenor să mă ia la naţională. Am venit mereu cu mândrie când am fost chemat şi am purtat tricoul cu mândrie. Dacă făceam probleme, aşa cum s-a zis, nu ajungeam la 55 de selecţii.

Eu n-am cum să zic că sunt nemulţumit pentru că nu am fost chemat. Nu am jucat în ultimele două luni, dar astea sunt problele mele la club. Am şi vorbit acum cu staff-ul, în Rusia, şi cred că dacă era vreo problemă, îmi spunea cineva ceva sau nu mă lăsau să intru în vestiar înainte şi după meci", a explicat jucătorul celor de la Terek Groznîi. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net