FC Dinamo București a anunţat prin intermediul site-ului oficial transferul internaționalului român Gabriel Torje la clubul din Ștefan cel Mare.


"Sunt bucuros că am revenit la echipa mea de suflet, mi-am dorit foarte mult să îmbrac din nou tricoul alb-roșu. Dinamo este clubul care m-a lansat în fotbalul european și nu pot uita niciodată că aici am învățat ce înseamnă performanța. Sunt un om de cuvânt, un dinamovist și aștept cu nerăbdare să joc în Ștefan cel Mare alături de cea mai frumoasă galerie din România. Nu e timp pentru declarații, echipa este cea mai importantă și toți trebuie să ne gândim doar la play-off. Doar la Dinamo București!", a declarat Gabriel Torje pentru www.fcdinamo.ro.
Născut pe 22 noiembrie 1989, Gabriel Torje a mai jucat la Dinamo în perioada 2008-2011 și a evoluat în prima parte a acestui sezon în prima ligă a Turciei, la Karabukspor.
Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și a semnat astăzi un contract cu FC Dinamo București valabil până la finalul acestui sezon competițional.

 
 
Loading...