Torje a semnat cu o nouă echipă şi e cu gândul la naţională!

Ultima actualizare:

    Gabi Torje, la naţională
Gabi Torje, la naţională

Gabi Torje a fost din nou împrumutat de Udinese, mijlocaşul ajungând la Osmanlispor. Aici, speră să aibă o prestaţie care să-l ducă printre "tricolori".

"Mă bucur că am rămas în campionatul Turciei, unul puternic, atractiv pentru fotbaliști importanți ai Europei, în care m-am simțit foarte bine în sezonul trecut. Chiar dacă Osmanlispor este o nou-promovată, este o echipă ambițioasă, care își propune obiective importante pentru noua ediție a Superligii. Îmi doresc să evoluez cât mai des și cât mai bine pentru noul club, să le demonstrez celor de aici că au făcut o alegere bună și, în același timp, să fiu sănătos și în formă pentru convocările la echipa națională. Calificarea la EURO e în mâinile noastre și ar fi un vis ca anul viitor, în Franța, să îmbrac tricoul galben la turneul final", a spus Torje pentru frf.ro.

Gabriel Torje a semnat un contract cu gruparea Osmanlispor, fostă Ankaraspor, care revine în acest an în primul eşalon din Turcia, românul urmând să evolueze sub formă de împrumut de la Udinese. În sezonul trecut, Torje a jucat la Konyaspor.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net