Tortura a luat sfârşit! Denis Alibec s-a întors la Astra Giurgiu, iar FCSB e istorie pentru atacant

Ultima actualizare:

    Vârful Astrei promite o nouă atitudine în 2019, care să-l readucă la forma de altădatăFoto: Facebook - Astra Giurgiu
Vârful Astrei promite o nouă atitudine în 2019, care să-l readucă la forma de altădatăFoto: Facebook - Astra Giurgiu

Denis Alibec e istorie la FCSB. După 12 goluri în 42 de apariţii şi un ultim sezon execrabil, capriciosul atacant a rupt în sfârşit înţelegerea cu vicecampioana României, care nu mai ştia cum să scape de el.

N-a ajuns însă la arabi, unde era dorit insistent de Marius Şumudică, ci înapoi la echipa care l-a propulsat spre FCSB şi care a plătit peste un milion de euro ca să-l aducă „acasă”. „Sunt jucătorul Astrei şi o să fie bine. Am vorbit cu colegii, dar n-am apucat să iau legătura cu antrenorul Marius Măldărăşanu. M-am întors la clubul unde am cunoscut atâtea satisfacţii şi sper ca aici să am cel puţin evoluţiile pe care le aveam atunci când am plecat de la Astra. A fost o perioadă grea, dar nu regret nimic din ce am ales să fac. Abia aştept să fiu din nou pe teren! Foştilor mei colegi le doresc multă baftă şi vreau să le mulţumesc suporterilor care au fost alături de mine, mai ales în momentele mai puţin frumoase. Forza Astra!'', a scris Alibec pe Facebook.

Şi conducătorii clubului de la malul Dunării par foarte fericiţi pentru mutarea făcută. ''După un an şi jumătate, Denis revine la clubul unde a cunoscut cele mai frumoase momente şi a realizat cele mai bune performanţe! Bine ai revenit, Denis Alibec!'', se arată în mesajul clubului din Giurgiu.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net