Tot Walter e şef la «U» Cluj

Ultima actualizare:

    Florian Walter
Florian Walter

Neoficial, se vorbeşte că Florian Walter va deţine în continuare controlul asupra clubului ardelean, iar fraţii Bultoc sunt doar  "de decor".

Marius Şumudică, noul antrenor, a semnat contractul în biroul lui Florian Walter. Suporterii au devenit suspicioşi, provocând o reacţie din partea lui Şumudică: "Sunt nişte lucruri pe care nu le ştiu în momentul de faţă.

Condiţiile din contract le-am negociat cu unul dintre fraţii Bultoc, nu ştiu cum îl cheamă. Eu nu am nicio treabă cu Walter şi, dacă el este în continuare la echipă eu nu voi mai ramâne antrenor, nu mă prostituez ", a spus noul antrenor de la U Cluj. Conform topului Forbes 2012, averea familiei Bultoc se cifrează undeva la 12-13 milioane de euro.

Călin Bultoc (45 de ani) şi Gheorghiţă Bultoc (47 de ani) au crescut la graniţa cu Moldova , în comuna botoşăneană Rădăuţi-Prut. Veniţi în Bucureşti la începutul anilor 90, cei doi s-au lansat în afaceri, dezvoltând de-a lungul timpului "imperiul" Meridian: taximetrie, vânzări de autoturisme noi (dealer Dacia-Renault) sau rulate (Meridian Ocazii), construcţii, imobiliare, curăţenie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net