Trei «foşti» câini latră la haită! Mutu, Țucudean și N'Doye întorc armele

Ultima actualizare:
Mutu, Ţucudean şi N’Doye vor juca diseară cu ASA împotriva  lui Dinamo, echipa care i-a propulsat în fotbalul mare
Mutu, Ţucudean şi N’Doye vor juca diseară cu ASA împotriva lui Dinamo, echipa care i-a propulsat în fotbalul mare

Dinamo şi Târgu Mureş sunt cele două echipe care au dat peste cap play off-ul Ligii I din cauza insolvenţei. Fără drept în cupele europene, cele două sunt doar arbitrii în acest campionat, iar jocul direct, de duminică seară (17 aprilie), de la 20.30, nu e interesant decât prin prisma unor întâlniri individuale.

Trei foşti jucători cu ştate vechi în tricoul alb-roşu vor fi acum adversari „câinilor” lui Mircea Rednic. Pe Arena Naţională, Adrian Mutu, George Ţucudean şi Ousmane N’Doye vor întoarce armele şi vor încerca să saboteze locul trei pentru clubul care le-a dat o pâine de mâncat. Sigur, asta nu e neapărat rău, ci profesionist, dar chiar şi aşa va părea ciudat să-i urmărim pe cei trei atacând parcă în direcţia greşită.

Adrian Mutu a spus că nu-i datorează nimic lui Dinamo şi că doar a trecut pe acolo, chiar dacă trupa din Ştefan cel Mare l-a luat de la FC Argeş, l-a făcut golgheter, l-a marketat exemplar şi l-a vândut la Inter Milano. De asemenea, George Ţucudean, cântător vocal al sloganului „câine până la moarte şi dincolo de ea”, a fost adus de Dinamo de la UTA Arad, şi tot de Dinamo repatriat după o aventură jenantă la Standard Liege, unde l-a făcut de râs pe Mircea Rednic, adversarul de duminică (17 aprilie). E drept, dacă a putut el să semneze cu Steaua, aventura la Târgu Mureş pare cea mai puţin vinovată. Nu în ultimul rând, Ousmane N’Doye, mercenar de meserie, a jucat totuşi pentru Dinamo cele mai multe meciuri la o singură echipă, 52, deşi a mai trecut pe la Vaslui, Astra şi Toulouse.

Dinamovistul Hanca, împotriva fostei echipe


    Hanca a venit în iarnă la DinamoFoto: sportpictures.eu
Hanca a venit în iarnă la DinamoFoto: sportpictures.eu

Sergiu Hanca a jucat la ASA din 2012, a contribuit la promovarea echipei în Liga I, iar anul trecut a devenit vicecampion şi a câştigat Supercupa alături de mureşeni. În decembrie 2015, cei din club au decis să se despartă de el, dar pentru mijlocaş a fost un pas înainte. A fost legitimat la Dinamo şi practic şi-a îndeplinit visul din copilărie. Fotbalistul de 24 de ani era recunoscut încă de când evolua la ASA pentru faptul că prefera să se îmbrace în haine alb - roşu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net