Trei români au jucat în etapa de debut din Serie A

Ultima actualizare:

    Răzvan Marin a debutat la CagliariFoto: Guliver/ GettyImages
Răzvan Marin a debutat la CagliariFoto: Guliver/ GettyImages

Pentru prima dată după mulți ani, doi români au fost titulari și adversari într-un meci din Serie A. Și un al treilea compatriot a intrat pe parcurs, într-un alt meci, așa că în total trei tricolori au jucat în campionatul italian în runda care a avut loc în weekend.

Transferat în vară de la Ajax, Răzvan Marin a fost titular la Cagliari în remiza, 1-1, de pe terenul lui Sassuolo. Acolo unde, în apărare, a fost, de asemenea, titular, Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei României. Acesta a jucat tot meciul, în timp ce Marin a jucat până în minutul 76. Ambii au avut prestații apreciate de specialiști, astfel că e de așteptat să îi vedem și în continuare în formațiile de start. Răzvan Marin are toate motivele să joace bine la fiecare apariție pe teren, deoarece dacă va convinge la Cagliari el va fi cumpărat definitiv de italieni în vara viitoare.

Al treilea român care a jucat în etapa de debut din Serie A a fost Denis Drăguș. Transferat surprinzător în această vară de la Standard Liege, acesta a debutat în campionatul italian, fiind introdus la Crotone în minutul 89, în locul lui Simeon Tochukwu Nwankwo. Nu a putut influența însă rezultatul final, Crotone fiind învinsă în deplasare de Genoa cu scorul de 4-1.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net