Trei semne bune la FCSB în ciuda eliminării din Liga Europa

Ultima actualizare:

    Perianu a fost căpitan la FCSB la doar 18 aniFOTO: Sportpictures.eu
Perianu a fost căpitan la FCSB la doar 18 aniFOTO: Sportpictures.eu

Lovită de coronavirus mai rău decât și-ar fi imaginat și cei mai crunți dușmani, FCSB nu a avut nici o șansă de calificare în play-off-ul Ligii Europa, deși a întâlnit o echipă foarte slabă, Slovan Liberec. Paradoxal, deși eliminați, bucureștenii pot privi cu încredere spre viitor.

Când pierzi o calificare așa cum a făcut-o FCSB, cu o înfrângere acasă în fața cehilor de la Liberec, scor 0-2, n-ar trebui să fie decât amărăciune în club. Numai că, având în vedere cine a intrat pe teren, bucureștenii au mai multe motive de bucurie decât de supărare. Niște puști care ar fi fost considerați mici și pentru UEFA Youth League, Perianu, Simion sau Octavian Popescu, s-au descurcat remarcabil și ar trebui să se regăsească de acum înainte mereu măcar între primii 16 dacă nu să și fie introduși pe teren câteva minute. Iar dacă patronul Gigi Becali va decide să vândă vreo ”perlă”, știe că are viitorul asigurat.

Al doilea motiv de bucurie pentru fanii FCSB este că echipa are, în sfârșit, doi portari valoroși, minunile făcute între buturi de Straton, fiind dovada că Vlad are o concurență serioasă pe post.

În fine, al treilea motiv de bucurie - pentru conducătorii clubului, de această dată - e spiritul de sacrificiu dovedit de Șut și Soleidis, care și-au întrerupt recuperarea pentru a intra pe teren și a ajuta echipa. Toate acestea reprezintă bazele pe care se poate construi o echipă solidă pentru viitor. Asta doar dacă Gigi Becali nu va renunța la izolarea mediatică și nu va reîncepe să își facă praf jucătorii pentru o pasă greșită…

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net