Trei zile libere, cea mai tare primă din Liga I

Ultima actualizare:

    Budescu a marcat contra moldovenilor
Budescu a marcat contra moldovenilor

Astra Giurgiu e o echipă fără griji pe acest final de campionat, Budescu şi compania având doar dubii cu privire la locul de pe care se vor califica în Liga Europa. Cum orice antrenor are probleme în a găsi motivaţie într-o astfel de situaţie, Marius Şumudică a inventat ceva unic.

Antrenorul, care după ce l-a înlocuit pe Dorinel Munteanu a obţinut şase puncte din şase, a venit la şedinţa tehnică de dinaintea deplasării de la Piatra Neamţ cu un discurs incredibil. „Bani ştiţi că nu mai cad din pom nici la Astra, dar vă ofer altceva. Dacă bateţi pe Ceahlăul, vă dau liber până miercuri”, le-a transmis Şumudică elevilor săi.

Şi strategia a funcţionat. Astra a mâncat pământul la Piatra-Neamţ, a câştigat cu 3-1 şi le-a tăiat moldovenilor orice speranţe de salvare de la retrogradare. După meciul de duminică, tehnicianul a dezvăluit tactica sa şi a spus că se va ţine de cuvânt.

„De când sunt antrenor, la nici o echipă nu am avut atâtea ocazii de gol, dar nu am reuşit să înscriem şi contrar a ceea ce s-a întâmplat şi-au dat ei autogol. Am jucat însă bine pentru că le-am promis băieţilor trei zile libere. Acum mă voi ţine de cuvânt şi ne mai vedem la antrenamente miercuri”, a declarat Şumudică.

În lipsă de obiectiv, acesta a vorbit şi despre ce-şi mai poate dori Astra de la ultimele patru etape. „Vreau să fiu sincer. Îmi propun un loc cât mai bun în clasament pentru a aduce la club cât mai mulţi bani din drepturile TV. Vă asigur însă că vom trata corect inclusiv meciul cu Târgu Mureş”, a afirmat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net