Trică se “strică” la burtă! Episod incredibil la meciul Dinamo - Iaşi

Ultima actualizare:

    Eugen Trică, supărat pe arbitrul Colţescu
Eugen Trică, supărat pe arbitrul Colţescu

Problemele de arbitraj de la meciul Dinamo – Iaşi (2-1) l-au deranjat atât de tare pe Eugen Trică încât tehnicianul oaspeţilor a plecat mai devreme la vestiare, dar a făcut-o chiar prin spaţiul de joc al arenei din „Ştefan cel Mare”.

Doar în Liga I se putea întâmpla ca un antrenor să taie terenul în două în plină desfăşurare a unui meci. E adevărat, erau prelungirile partidei dintre Dinamo şi CSMS Iaşi, dar aceasta nu scuză cu nimic gestul incontrolabil al lui Eugen Trică. Supărat pentru că arbitrul Colţescu a eliminat doi jucători ai echipei sale şi a dat un penalty discutabil dinamoviştilor, secundul ieşenilor (principalul Stoican era în tribune, suspendat) a părăsit banca tehnică şi s-a îndreptat nestingherit spre vestiarele aflate pe partea opusă a stadionului.


    Trică a intrat nestingherit în teren
Trică a intrat nestingherit în teren

„Nu mai pot, mă doare burta!”, i-a transmis Trică arbitrului, ca şi cum avea tot dreptul să intre pe teren în cazul unei afecţiuni stomacale. Bineînţeles, nimeni nu l-a crezut pe Trică, nici măcar Flavius Stoican. „Mi-a zis că i-a venit rău şi a plecat la vestiare. Dacă i-a venit rău de arbitraj, asta e altă problemă. El aşa a simţit”, a declarat principalul ieşenilor. „Stricat” la burtă, Eugen Trică a fost şi el eliminat de arbitru, iar acum îţi va aştepta pedeapsa din partea Comisiei de Disciplină, care va avea de analizat o situaţie rar întâlnită pe terenurile de fotbal. Norocul ieşenilor e că Flavius Stoican va reveni pe bancă în runda viitoare, la meciul cu Astra, el urmând să-şi ispăşească suspendarea de trei meciuri la confruntarea de Cupă de la mijlocul săptămânii.


    Sebastian Colţescu
Sebastian Colţescu

Ionuţ Cioinac, fotbalistul Iaşiului care a fost eliminat la faya penalty-ului acordat lui Dinamo în minutul 52, a avut o reacţie nefirească la adresa arbitrului Colţescu. „Vă jur cu mâna pe inimă că nu l-am făcut nesimţit. Am protestat, dar nu l-am jignit. Cât poate să inventeze acest om! După tentativele alea de sinucidere, nu mai gândeşte. Cum să-l pui la astfel de meciuri?”, a spus Cioinac, referindu-se la problemele personale avute în trecut de Sebastian Colţescu. Antrenorul Flavius Stoican a taxat însă declaraţia elevului său. „O să fie penalizat pentru asta. Indiferent de deciziile arbitrului, nu poţi să te iei de viaţa unui om”, a spus Stoican.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net