România a câştigat la Netanya fără prea mare autoritate, dar din două execuţii de excepţie care le-a mers la inimă suporterilor echipei naţionale.


Şi foştii şi actualii jucători au fost impresionaţi de golurile lui Stanciu şi Ţucudean, dar cel mai tare compliment a venit de la Daniel Pancu. "Au fost două execuţii de fotbalişti adevăraţi. E clar, n-am uitat fotbalul. Nu ne-am modificat genetic, precum soia. La un moment dat aşa crezusem", a declarat rapidistul imediat după finalul jocului. Şi marcatorul golului victoriei, George Ţucudean, era fericit la finalul partidei şi i-a mulţumit lui Mitriţă pentru pasă şi a recunoscut că şi indecizia portarului advers l-a ajutat mult. 

"Păcat că nu am reușit să marcăm în prima repriză. Am intrat bine de pe bancă și am reușit să întoarcem rezultatul. Echipele se tatonează puțin la început, apoi s-a dat drumul la joc. A fost foarte frumoasă faza lui Mitriță, am simțit bine, portarul lor a ezitat să iasă și am înscris. Dacă sunt aici, eu zic că merit să joc. Avem jucători buni, nu e concurs între noi, e bine să fim cât mai mulți. Nu pot să spun că e un nou început, tot mințim oamenii că e un nou început. Talent avem, dorință la fel, trebuie să muncim și să avem rezultate", a spus Ţucudean după meci.

"Suntem pe un drum bun, dar ceea ce contează sunt meciurile oficiale. Mi-a fost frică după 1-0 că ne vom prăbuși. Am avut 20 de minute foarte proaste, n-am știut să gestionăm finalul de meciuri și vrem să nu mai suferim atât. Totuși, am avut o reacție extraordinară, iar jucătorii merită toate felicitările. Avem un lot bun, echilibrat", a spus şi selecţionerul Cosmin Contra, la Pro X. 

 
 
Loading...