„Tricolorii” mici s-au făcut de râs în faţa Luxemburgului

Ultima actualizare:

    Elevii lui Colceag nu au trecut de rivalii din Luxemburg
Elevii lui Colceag nu au trecut de rivalii din Luxemburg

Echipa naţională Under 17 a remizat, 0-0, într-un meci cu o reprezentativă ca şi inexistentă până nu de mult în fotbal, deşi federalii au lăudat forţa adversarilor.

Cu jucători de la Juventus, Inter Milano sau Nurnberg, reprezentativa noastră nu a reuşit să învingă formaţia similară a Luxemburgului. Partida s-a disputat în cadrul turneului de calificare, o primă fază ce contează pentru un loc la Euro 2018, turneu ce va avea loc la anul în Anglia.

Selecţionerul Sorin Colceag a mizat pe unii ca Gabriel Boloca, de Juventus Torino, Vlad Mitrea, legitimat la Inter Milano, sau Salvatore Marrone, jucătorul nemţilor de la FC Nurnberg. Dar, nici ei nu au putut trece de defensiva rivalilor şi România a obţinut doar un 0-0. În rest, în lot au mai fost şapte inşi de la Academia lui Hagi, în timp ce Claudiu Stan, campion naţional alături de Dinamo şi cel care a marcat de trei ori în finala de anul trecut cu Ardealul, a fost convocat şi trimis apoi acasă, fără nicio explicaţie. Acum, în ierarhia grupei conduce Austria, urmată de ţara noastră, Luxemburg şi Lituania. Formaţiile care vor fi pe primele două poziţii şi cele mai bune patru trupe situate pe locul trei în cele 13 serii din prima fază se vor califica la Turul de Elită. Cert e că-n acest ritm, “tricolorii” ar putea rata prezenţa. “Luxemburg are un grup omogen. Sunt împreună de trei ani. Au un fotbalist vândut pe 1,5 milioane de euro la Bayern Munchen, au făcut o selecţie prin toată Europa, au naturalizat mulţi şi aşa au ajuns aici. Au jucători prin Bundesliga şi la academii bune din Franţa”, s-a scuzat selecţionerul Colceag. Iar, Mihai Stoichiţă, directorul Comisiei Tehnice FRF, prezent la meci, a fost la unison cu antrenorul: “Luxemburg are jucători care sunt în Bundesliga, înţelegeţi? Ei investesc de zece ori mai mult decât noi în copii şi juniori. Să nu distrugem imaginea echipe noastre, care se poate califica duminică (nr România va evolua contra Austriei) la Euro".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net