Delegaţia României a avut un şoc în după-amiaza meciului cu Kazahstan, disputat după închiderea ediţiei. În hotelul luxos în care au locuit, au fost deposedaţi de sute de euro şi produse electronice.


Marţi dimineaţă, Daum a comandat un antrenament în incinta stabilimentului de cinci stele, Rixos President Astana. Fotbaliştii au efectuat exerciţii de stretching, după care au urcat în camere. Aici, jumătate din lot a avut un şoc. Elevii lui Daum au observat că nu mai au toţi banii.  Hoban, Toşca, Stancu, Prepeliţă, Bicfalvi sau Chipciu au fost printre victime. Primul a fost cel mai ghinionist, cu o pagubă de 350 de euro, în timp ce ceilalţi au fost “uşuraţi” de sume cuprinse între 50 şi 250 de euro. Alţi membri din staff au fost lăsaţi fără tablete sau aparate foto şi se pare că au fost furate şi mai multe laptopuri.

Conducerea hotelului a pornit o anchetă internă şi după analizarea imaginilor de pe camerele de supraveghere, va oferi un răspuns oficial. Rămâne de văzut dacă hoţii vor fi descoperiţi, iar românii îşi vor recupera măcar o parte din pagubă. “Sper ca această întâmplare să-i motiveze şi mai mult pe jucătorii noştri şi aceştia să câştige meciul la o diferenţă mare de scor”, a comentat fostul jucător al echipei naţionale, Iulian Miu.

 
 
Loading...