Tricolorii recunosc: "Am jucat prost, dar ne revanşăm cu Spania!"

Ultima actualizare:
Gabi Torje, la naţională
Gabi Torje, la naţională

Echipa naţională a României a jucat parcă doar din obligaţie cu Lituania, nimic din acest amical nesemănând cu ceea ce speram noi înainte de Euro 2016.

Nic atmosfera de la Giurgiu n-a fost de meci mare şi toate au concurat parcă pentru a duce în adormire această partidă de care toată lumea se ruga să se termine odată. Şi băieţii lui Anghel Iordănescu au recunoscut apatia din această partidă test, dar se scuză că au fost obosiţi de pe drum şi după meciurile de la echipele de club. Cu toţii promit însă că duminică, la Cluj, în faţa Spaniei, lucrurile vor arăta altfel, adversarul obligându-i să se autodepăşească.

"Este o bucurie tot timpul când joc pentru națională, sunt bucuros de rezultat, mai ales că ne dă încredere pentru următorul meci, dar și pentru campania care va fi în Franța. O să fie o perioadă frumoasă și sper să ieșim cu bine din faza grupelor. Pentru orice jucător este o portiță deschisă, fiecare încercăm să ne facem treaba la club iar când venim la națională să avem cel mai bun randament. Ne dorim să arătăm întregii țări că merităm să fim la lotul național.

Cu Spania ne așteptăm la un meci frumos. Şi noi suntem dornici să jucăm cu fosta campioană mondială, echipă care are jucători de mare valoare. O să fie frumos pentru toată lumea, și pentru noi și pentru cei care vin la stadion. Este o perioadă în care naționala are nevoie de rezultate bune, care-ți dau încredere pentru Euro, contează foarte mult dar nu știu dacă poate fi un punct de referință. Poate cu Spania o să jucăm formidabil și o să câștigăm, dar la Campionatul European se poate schimba situația, nu se știe niciodată", a spus Costel Pantilimon, care nu mai apărase la echipa naţională de un an, de la un meci cu Insulele Feroe.

Torje, nemulţumit de condiţiile de la Giurgiu

"Aşa se întâmplă când nu jucăm acasă, pe Arena Naţională. Ne aşteptam să fie stadionul plin, mai ales că este o arenă mică. Însă cei care au venit, ne-au susţinut şi nu ne-au apostrofat când am mai greşit", a spus mijlocaşul Gabriel Torje la finalul meciului.

"Mă bucur că am lăsat o impresie bună la primul meci. Am fost primit bine la națională, și aici mă refer de la președintele federației și până la ultimul angajat. Pentru mine important era să debutez, să văd cum este un meci internațional la acest nivel și dacă mă voi pregăti la fel în continuare, probabil că voi avea ocazia să joc și cu naționale precum Spania sau alte nume de prestigiu. Nu fac un mare caz din acest lucru, nu este o presiune în plus numărul 10 sau cel puțin la Steaua. Aici m-au întrebat înainte dacă este ok, și am spus da. Ce-mi doresc eu cel mai mult este ca evoluțiile mele să fie la fel de bune la club, pentru ca asta să-l oblige cumva pe domnul Iordănescu să mă mai cheme la lot. La finalul partidei nu am făcut schimb de tricouri cu nimeni, e prea important pentru mine", a declarat şi eroul Nicuşor Stanciu.


    Gabi Torje a fost foarte activ în meciul cu Lituania, dar i-au lipsit realizările. A ţintit însă mai bine la conferinţa de presăFoto Click!
Gabi Torje a fost foarte activ în meciul cu Lituania, dar i-au lipsit realizările. A ţintit însă mai bine la conferinţa de presăFoto Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net