Țucudean s-a retras din activitate până anul viitor

Ultima actualizare:

    George Țucudean a fost golgheterul campionatului anul trecutFOTO: Sportpictures.eu
George Țucudean a fost golgheterul campionatului anul trecutFOTO: Sportpictures.eu

La exact o lună după ce recunoștea că are o teamă atunci când intră pe teren, din cauza celor două operații suferite la inimă, George Țucudean (28 de ani) a luat decizia firească: se retrage pentru o perioadă din fotbal.

La 3 august, Țucudean declara la Digi Sport: ”Mai am o teamă, dar doctorii m-au asigurat că nu pățesc nimic, deci merg mai departe. Cum să mă simt? Cum e un om care are ceva, și-l macină niște gânduri. M-am gândit că pot să mă las, mă gândesc în continuare, pentru că nu am probleme la genunchi, ci la inimă”, spunea atacantul în vârstă de 28 de ani, după ce revenise pe teren după a doua operație la inimă.

Ieri, un comunicat al clubului cu care a cucerit două titluri de campion a confirmat acest lucru: Țucudean va face o pauză de la fotbal până la finalul anului. ”CFR 1907 Cluj anunţă faptul că atacantul nostru George Ţucudean va lua o pauză de la activitatea fotbalistică. Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ţinut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul îşi va lua o pauză pentru refacere şi pentru a efectua câteva investigaţii suplimentare, care să-i ofere garanţia că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel. Noi, toţi cei din Familia CFR, suntem şi vom fi mereu alături de el şi îl vom susţine în toate demersurile sale”, se arată într-un comunicat al CFR Cluj.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net