La exact o lună după ce recunoștea că are o teamă atunci când intră pe teren, din cauza celor două operații suferite la inimă, George Țucudean (28 de ani) a luat decizia firească: se retrage pentru o perioadă din fotbal.


La 3 august, Țucudean declara la Digi Sport: ”Mai am o teamă, dar doctorii m-au asigurat că nu pățesc nimic, deci merg mai departe. Cum să mă simt? Cum e un om care are ceva, și-l macină niște gânduri. M-am gândit că pot să mă las, mă gândesc în continuare, pentru că nu am probleme la genunchi, ci la inimă”, spunea atacantul în vârstă de 28 de ani, după ce revenise pe teren după a doua operație la inimă.

Ieri, un comunicat al clubului cu care a cucerit două titluri de campion a confirmat acest lucru: Țucudean va face o pauză de la fotbal până la finalul anului. ”CFR 1907 Cluj anunţă faptul că atacantul nostru George Ţucudean va lua o pauză de la activitatea fotbalistică. Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ţinut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul îşi va lua o pauză pentru refacere şi pentru a efectua câteva investigaţii suplimentare, care să-i ofere garanţia că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel. Noi, toţi cei din Familia CFR, suntem şi vom fi mereu alături de el şi îl vom susţine în toate demersurile sale”, se arată într-un comunicat al CFR Cluj.

Loading...
Citeste tot despre: