Ţucudean "a spart gheaţa" la Charlton

Ultima actualizare:

    Şutul lui Ţucudean nu a putut fi respins de fundaşii adverşi
Şutul lui Ţucudean nu a putut fi respins de fundaşii adverşi

Fotbalul englez este unul în care românii sunt extraordinar de bine reprezentaţi. Pe lângă Pantilimon, Chiricheş şi Gardoş, care joacă în Premier League, Gabi Tamaş şi George Ţucudean luptă în eşalonul secund. Ambii sunt titulari, iar fostul vârf al lui Dinamo e chiar în mare formă.

 Belgienii de la Standard Liege, club de care George Ţucudean încă aparţine, au decis să-l împrumute pe acesta la Charlton şi se pot felicita deja pentru asta. Jucătorul de 23 de ani a fost titular în toate cele trei meciuri ale echipei dintr-un cartier londonez, iar în ultimul chiar a marcat primul său gol al sezonului.

Ţucudean a deschis scorul în minutul 11 al partidei cu Derby County, câştigată cu 3-2 în final. Victoria este cu atât mai mare cu cât o face pe Charlton să fie una dintre cele patru echipe cu şapte puncte în clasament, care împart locul 1, despărţite doar de golaveraj. În plus, Ţucudean poate spune că i-a răzbunat pe stelişti pentru că au învins echipa lui Steve McClaren, antrenorul care a stat pe banca lui Middlesbrough la coşmarul din 2006. Watfor, echipa fundaşului Gabi Tamaş, a câştigat şi ea în etapa a treia, 2-0 în deplasarea de la Rotherham, şi cu şase puncte acumulate nu e nici ea departe de locurile de promovare în Premier League. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pavel palcu   special arad jpg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net