Turcia e singurul campionat european în care se mai joacă fotbal

Ultima actualizare:

    Marius ȘumudicăFoto Click!
Marius ȘumudicăFoto Click!

Pandemia de coronavirus a oprit treptat fotbalul în aproape toată Europa. Turcia a rămas singurul campionat în care se mai joacă, după ce Ucraina a anunțat suspendarea întrecerii interne.

”Comitetul Executiv al Federației Ucrainene a decis să oblige organizatorii de competiţii să oprească totul din 18 martie, până la noi ordine, în urma recomandărilor UEFA”, se arată într-un comunicat al forului.

Astfel, în acest moment, în Europa se mai desfăşoară doar campionatul Turciei, meciurile având loc fără spectatori. Singurul antrenor român din prima ligă turcă, Marius Șumudică, tehnicianul lui Gaziantep, a declarat că nu înțelege de ce se mai joacă, pentru că nimeni nu e cu gândul la sport ”Ăsta nu mai e fotbal. De câteva zile se vorbește doar despre acest virus. Am 14 jucători străini cu familii în țări cu multe cazuri. E greu așa. Nu poți să te concentrezi, ei au copiii și soțiile în Franța, în Belgia... Au vorbit numai despre coronavirus, despre meci deloc. Atmosfera e de antrenament. Motivație nu e, spectatori în tribună nu sunt. Eu cred că ar trebui oprit campionatul. Și probabil că se va opri. Apoi, e dificil de făcut programul, cât le dai jucătorilor vacanță, mai ales că ești pe final de sezon”, a declarat Șumudică la Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net