Turcii se bat să-l ia pe «Il Luce»

Ultima actualizare:

    Mircea  Lucescu a scris  istorie  în Turcia
Mircea Lucescu a scris istorie în Turcia

Mircea Lucescu este omul zilei în Turcia. Presa din "Ţara Semilunei" dezvăluie că Trabzonspor e favorită să obţină semnătura românului, după ce "Il Luce" şi başkanul Ibrahim Haciosmanoglu s-au întâlnit la cină zilele trecute.

În ultimul timp zvonurile că Mircea Lucescu o va părăsi pe Şahtior Doneţk, după un deceniu de când antrenează formaţia din Ucraina, prind contur. Turcii mizează pe faptul că spaţiul ex-sovietic e în plin război şi că antrenorul ar avea nevoie de o nouă provocare în carieră, "minerii" dominând autoritar competiţia. Dacă Galata şi Fener nu au trecut încă la discuţii concrete, în schimb cei de la Trabzonspor au trecut la fapte: şeful clubului a petrecut 18 ore în compania lui Lucescu, cei doi tratând inclusiv la cină preluarea echipei.

Din câte se pare oferta financiară e superioară celei de la Şahtior, tehnicianul urmând să încaseze circa 4,5 milioane de euro pe an, cu un milion de euro mai mult ca-n prezent. Mai mult, "Il Luce" ar avea la dispoziţie şi o colonie de români: fostul căpitan al Stelei, Bourceanu, e deja în lot şi acestuia i s-ar putea alătura Bogdan Stancu, în prezent la Genclerbirligi, dar şi actualul component al celor din Ghencea, Tănase.

În plus, românul i-ar avea la dispoziţie pe Malouda sau Bosingwa, foste staruri ale lui Chelsea. În prezent, Trabzonspor e pe patru şi poate prinde un loc de Europa. Lucescu se află pe locul trei într-un top all-time al antrenorilor raportat la numărul de trofee câştigate, până acum având 26. 

Ar urma să ia 4,5 milioane de euro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net