«U Cluj nu e Chiajna»

Ultima actualizare:

    Cristi Tănase
Cristi Tănase

Mulţescu a povestit cum i-a motivat pe clujeni pentru a învinge Steaua, echipă ce avea în componenţă nume ca Nicoliţă sau Dică şi evolua în Liga Campionilor. În istoria disputelor dintre cele două echipe, „studenţii” au învins de două ori în 16 partide, în 1995 şi 2007, de fiecare dată cu acelaşi scor: 2-1.

„Cu Universitatea Cluj am un meci şi o victorie cu Steaua, deci procentaj sută la sută (n.r. - în retur Meszaros era antrenor). Bine, aşa am mai bătut -o de câteva ori, şi cu Astra, şi cu Dinamo", a spus fostul tehnician al clujenilor.

Apoi, a oferit detalii despre partida din 2007, când „şepcile roşii" au învins cu 2-1, deşi „militarii" au condus prin reuşita lui Bănel Nicoliţă: „Steaua era în Liga Campionilor şi le-am ţinut un discurs băieţilor pentru a-i mobiliza. Le-am spus: «Nu sunt multe momente în viaţă când te compari cu cei mai buni şi dacă ai o ocazie ca asta, poate unică, nu trebuie să o ratezi».

Le-am zgândărit orgoliul, dar am avut şi jucători decisivi, unul ca Goga sau Jovanovici, oameni care au şi dat golurile, iar victoria a fost cu atât mai impresionantă cu cât ei conduceau. Să revii de la 0-1 cu Steaua, e ceva". Antrenorul de 62 de ani a anunţat şi cum va decurge partida din această seară, din Ghencea.

multumescu
multumescu

„Steaua e favorită, dar diferenţa dintre cele două echipe nu e aşa mare. Oricum, nu o să fie ca-n meciul cu Chiajna", a încheiat Mulţescu.

Clujenii au anunţat la unison că nu vor fi victime sigure în Ghencea. „Venim să scoatem puncte, va fi greu, întâlnim campioana, dar nu imposibil" , a spus Lemnaru, iar Machado l-a completat: „Dacă marchez va fi unul dintre cele mai importante goluri din carieră. Cred că Steaua e o echipă de bătut".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net