Ultima formație care a învins pe CFR cu 5-0 e acum în Liga 2

Ultima actualizare:

    Veteranul Hoban nu a putut ține piept italienilor de la AS RomaFoto: Guliver/ GettyImages
Veteranul Hoban nu a putut ține piept italienilor de la AS RomaFoto: Guliver/ GettyImages

CFR Cluj a reprezentat o deziluzie totală în meciul cu AS Roma din etapa a treia a Grupei A a Ligii Europa. Cunoscuți ca o formație cu o defensivă de fier, ardelenii au primit 5 goluri, o premieră negativă pentru club în ultimii 8 ani.

Mkhitaryan (min. 1), Ibanez (24), Mayoral (34, 84) și Pedro Rodriguez (89) sunt marcatorii meciului-dezastru al formației CFR Cluj de joi seara. Chiar și în condițiile absenței mai multor titulari din linia defensive, chiar și în condițiile unui lot subțiat de accidentări și coronavirus, sau al unui antrenor care pare mai mult cu gândul la ce scuze să mai găsească înaintea meciurilor pentru a justifica eventualele eșecuri, decât să le inoculeze fotbaliștilor un spirit de învingător, ardelenii nu aveau voie să se facă de râs în acest hal. De altfel, dacă privim în istoria recentă sau mai îndepărtată a clubului, observăm că, indiferent cât de mare a fost criza din interiorul grupării, astfel de dezastre au fost evitate în 99% din situații. Concret, ultima dată când echipa a încasat cinci goluri într-un meci s-a întâmplat în urmă cu 8 ani, la 7 aprilie 2012, când Rapidul s-a impus chiar la Cluj cu 5-0. Au marcat atunci Herea (min. 19), Ștefan Grigorie (71), Rui Duarte (74), Alexa (85) și… actualul titular al CFR-ului, Ciprian Deac (min. 90+5). De altfel, el e singurul ”supraviețuitor” al acelei partide, chiar dacă între timp a schimbat echipele.

Înfrângerea de la Roma, coroborată cu victoria elvețienilor de la Young Boys Berna, scor 3-0, cu ȚSKA Sofia, a coborât echipa noastră pe locul 3 în clasament la jumătatea competiției.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net