ULTIMA ORĂ / Piţurcă: "Nu vreau să mă apuc şi eu să înjur. Ştiţi că pot. Sunt selecţionerul celui mai slab fotbal românesc din istorie!" Vezi ce spune "Satana!"

Ultima actualizare:

    Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

În loc să fie la procesul pentru paternitatea copilului Vicăi Blochina, fosta lui amantă, Victor Piţurcă a organizat o conferinţă de presă la Casa Fotbalului. Selecţionerul s-a luat de toţi criticii săi şi a spus că oricine e de vină, doar el nu.

"Toţi vă luaţi de mine, dar din 20 de meciuri la naţională am pierdut doar 4. Nu vreau să mă apuc şi eu să înjur pentru că ştiţi că pot. Sunt selecţioner la echipa naţională a României într-un an în care Liga I e la cel mai slab nivel din istorie. De aceea, nu ştiu de ce sunt aşa mari pretenţii la echipa naţională. Cine suntem noi? N-o să vorbesc despre Dumitru Dragomir, preşedintele LPF. El intoxică şi face rău echipei naţionale. Sunt bazaconii tot ce spune. Fiţi convinşi că dacă motivul ăla ascuns, pentru care vorbeşte el că am fost adus la naţională, nu există. Altfel, l-ar fi spus.

"Mutu a plâns să nu-l dau afară de la naţională!""Cu Mutu am avut o divergenţă mică. Iniţial am vrut să nu-l convoc, dar a jucat ultimul meci întreg şi am zis să-i dau o şansă. Îi făcusem un program separat pe care nu l-a respectat. Am vrut să-l elimin de la naţională, dar a plâns în faţa secunzilor să-i mai dau o şansă şi a venit şi la mine în cameră să-l iert. I-am spus că mă mai gândesc şi până la urmă am trecut peste. Mutu a jucat cu Ungaria, a fost căpitan şi cu asta basta. Ce s-a scris apoi, că am fost la un pas să mă iau cu el la bătaie, e o prostie. Nu facem aceste gesturi la echipa naţională şi oricum, Mutu nu e chiar aşa de tare. M-a deranajat că a spus că nu i-am dat nicio explicaţie. Eu nu dau explicaţii nimănui".

Despre dubla cu Ungaria şi Turcia:

În toamnă vom juca cu Ungaria şi Turcia şi vă spun că e greu să câştigăm puncte la acest nivel. Avem şanse la baraj, dar va fi foarte greu. Oricum, eu am obiectiv calificarea la Euro 2016, ştiţi bine. La naţională nu e ca la echipa de club. Nu mă presează rezultatele.  Dacă Comitetul Executiv vrea explicaţii, le pot da. Raportul ăla de care vorbeşte Dragomir că a fost de o foaie a fost de fapt la obiect. Cred că Dragomir voia să-i povestesc poveşti nemuritoare. Oricum, în contracul meu cu FRF scrie că eu discut şi răspund doar în faţa lui Mircea Sandu.

"Doar Chipciu şi Popa s-au ridicat la nivelul echipei naţionale!"

Doar doi jucători s-au ridicat la nivelul echipei naţionale în această dublă din care am luat un punct: Chipciu, la Budapesta şi Popa la Amsterdam. N-am fost mulţumit de Gardoş şi cu Olanda am vrut să joc cu Radu Ştefan titular în centru.  A spus însă că-l dor picoarele şi n-a putut juca. În rest, niciun jucător nu m-a mulţumit. Situaţia de la naţională nu e scăpată din mână. N-au fost gesturi de indisciplină cât am stat în cantonament pentru cele două jocuri. Dacă au băut după, în timpul lor liber, pot să cade pe sub mese. E treaba lor. Keşeru mi-a plăcut cum s-a antrenat la naţională, dar jocurile au fost de aşa natură încât n-a putut să intre. Va juca cu Trinidad Tobago, în amicalul de la vară.

"Nu se poate conduce şi naţionala şi o echipă de club!"

După părerea mea, nu se poate conduce şi o echipă de club şi naţionala României. Am vorbit şi cu preşedintele Mircea Sandu despre această posibilitate şi el râdea când a auzit. A fost doar un subiect de presă interesant, scos ca să vândă ziare în aceste zile, dar posibilitatea nu există.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net