Ultima şansă pentru români în Ligă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Patru conaţionali dau azi bătălii grele în etapa a cincea a Ligii Campionilor, dar doar unul e îndreptăţit să spere că va continua la masa bogaţilor.

Vlad Chiricheş şi Napoli au o şansă mare să se claseze pe unul dintre cele două locuri care duc în optimile Ligii Campionilor. O victorie, aparent la îndemână, în faţa ucrainenilor de la Dinamo Kiev i-ar transforma în favoriţi cerţi înaintea ultimului joc, de la Lisabona. Italienii au câştigat şi turul, scor 2-1, şi cu românul titular speră să reediteze diseară performanţa din startul fazei grupelor. 

Lucrurile sunt însă mult mai complicate pentru Ludogoreţ Razgrad, trupa lui Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru. Bulgarii sunt pe ultimul loc al grupei A, cu un singur punct acumulat după primele patru etape, cel de la Basel. O victorie azi în returul cu elveţienii i-ar asigura lui Ludogoreţ şaisprezecimile Ligii Europa, indiferent de rezultatul ultimului joc. Ultima ar încheia Basel, iar locurile de Liga Campionilor sunt o afacere între Arsenal şi PSG. 

În aceeaşi situaţie se găseşte şi Rostov, echipa lui Andrei Prepeliţă, care are tot un punct, ca şi PSV Eindhoven, obţinut de asemenea în meciul direct, din Rusia. Azi, Rostov primeşte vizita lui Bayern Munchen şi un punct obţinut poate face diferenţa faţă de olandezi, care joacă la Madrid, cu Atletico. 

Dacă batavii pierd pe Calderon, atunci eventualul egal în faţa trupei lui Ancelotti i-ar lăsa şi remiza în ultimul meci, de la PSV, ducător în primăvara europeană. Şi aici, locurile de Liga Campionilor sunt acontate deja de nemţi şi de spanioli.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net