Ultimele ore ale căpitanului! Ce-a făcut Astori înainte să moară

Ultima actualizare:

    Davide Astori
Davide Astori

Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, a avut parte de o seară liniştită înainte să decedeze subit în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică din cauza unui stop cardio-respirator.

Astfel, majoritatea jucătorilor Fiorentinei, inclusiv Astori, au preferat sâmbătă seară să urmărească în holul hotelului din Udine cele două meciuri disputate în Serie A, Lazio - Juventus (0-1) şi Napoli - Roma (2-4).

Apoi, la ora 22.30 (ora Italiei), Davide a urcat în camera colegului său Sportiello pentru o  partidă de FIFA pe PlayStation. La ora 23.00, Astori era deja în camera sa single, el preferând mereu să doarmă singur.

Portarul Sportiello le-a declarat anchetatorilor că Astori şi-a uitat ghetele în camera sa. "I-am dat un mesaj pe wattsup, dar mi-a spus că şi le va recupera dimineaţă", a declarat Sportiello.

În dimineaţa următoare, la ora 9.25, staff-ul Fiorentinei a remarcat cu surprindere absenţa căpitanului Astori, unul dintre jucătorii care nu întârziau niciodată la micul dejun. Un maseur s-a dus să vadă ce se întâmplă la camera 118, dar nimeni nu i-a răspuns, astfel că a achemat un angajat al hotelului pentru a intra în cameră cu cheia de rezervă. Au urmat clipe teribile, Astori fiind găsit fără suflare în pat, parţial acoperit de cearşafuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net