Uluitor! Răzvan Raţ ar fi putut ajunge la Real Madrid

Ultima actualizare:

„Acesta e singurul meu regret: că a fost un interes din partea celor de la Real Madrid şi nu s-a realizat. Au fost discuţii, oamenii de acolo au venit după mine în cantonament la Iverdon în Elveţia. Au fost negocieri cu mine şi cu domnul Lucescu. Nu ştiu nici până azi de ce nu s-a mai făcut mutarea sau care a fost purul adevăr. Din câte cred şi din câte bănuiesc, preţul ridicat cerut de Şahtior a fost problema. Erau alte interese la momentul acela", ne-a declarat Răzvan Raţ.

„Ăsta e singurul regret. Altceva nu am ce să regret, echipa asta mi-a dat tot ce aveam nevoie: satisfacţii, trofee, bucurii, stabilitate din punct de vedere financiar", ne-a mai spus fotbalistul nostru. În afara fotbalului şi familiei, Raţ mai are o mare pasiune: maşinile!

„Pasiunea asta, cu maşinile, o am de când eram foarte mic Eram înnebunit după Ferari şi Formula 1, când aveam 13-14 ani, era în vogă Schumacher. Sunt vitezoman, dar nu în oraş. Sunt autobenzi în care poţi să-ţi încerci maşina. Cel mai mult am mers cu 300 km/h. Simţi că se îngustează strada", a spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net