Vedeta lui Dinamo Kiev, Domagoj Vida, a avut un duel aerian cu un adversar de la Young Boys, în meciul din grupele Ligii Europa, şi şi-a spart capul, părăsind gazonul ca după un meci de K1.


Partida s-a încheiat 2-2, dar jocul a avut parte şi de o scenă şocantă. Vida a fost lovit puternic în cap, iar sângele i-a înroşit albul echipamentului, nici bandajele puse imediat de medici nereuşind să oprească şiroaiele.

Fundaşul croat de 28 de ani e starul celor de la Dinamo Kiev. E recunoscut ca un tip luptător, însă scena din partida cu Young Boys, din minutul 80,  a fost parcă desprinsă din filmele de groază. A sărit la o minge, însă a fost lovit în ceafă de un rival, care încerca la rândul său să lovescă balonul cu capul. Amândoi au căzut pe gazon şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar Vida a fost cel mai afectat. Sângele îi ţâşnea fără oprire din cap şi doctorii, chiar dacă l-au bandajat, nu au putut opri fluxul. Echipamentul său alb a fost înroşit instantaneu şi chiar dacă a suferit o asemenea traumă, a părăsit terenul pe propriile picioare, fiind apaludat de către fani.

  

 

 
 
Loading...