Un fost fotbalist din Liga I, la un pas de o tragedie la Mondiale

Ultima actualizare:

    Alvaro Pereira
Alvaro Pereira

Partida Uruguay - Anglia (2-1) a avut un episod care se putea lăsa cu urmări foarte grave pentru un fost jucător de la CFR Cluj.

Uruguayanul Alvaro Pereira a fost lovit cu genunchiul în tîmplă de englezul Sterling, după un dribling al acestuia. Pereira a rămas pe gazon inconştient, fiind nevoie de intervenţia medicilor, pentru ca el să-şi revină. Scos la marginea terenului, Pereira urma să fie înlocuit, la recomandarea medicului echipei, însă el a refuzat să iasă de pe teren, insistând să joace îmn continuare. Antrenorul l-a lăsat, iar Alvaro a reintrat în joc, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai Uruguayului, în partida cu Anglia.

Alvaro Pereira (28 de ani) s-a remarcat la CFR Cluj, în sezopnul 2008-2009. Ardelenii l-au vândut apoi la FC Porto, de unde, după doi ani, a ajuns la Inter Milano. Acum el joacă la Sao Paolo.

Daca esti pasionat de fotbal, acum ai sansa de a câstiga o tableta si alte zeci de premii! Intra pe sectiunea dedicata Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro si participa la concurs. AICI aveti link catre concursul cu întrebari din istoria Mondialelor de fotbal.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net