Un fotbalist a dezvăluit că antrenorul îi punea să piardă meciurile!

Ultima actualizare:

    Mădălin Livanfoto: arhivă personală
Mădălin Livanfoto: arhivă personală

Mădălin Livan, 19 ani, fotbalist la FC Caransebeş, a anunţat că antrenorul italian Giovanni Pisano le-a cerut să piardă cu 3-0 jocul cu Unirea Târlungeni. Fotbaliştii au refuzat, iar tehnicianul a fugit imediat de la echipă.

"Oficialii clubului din Caransebeș au aflat de ce ne-a cerut antrenorul abia după meciul cu Tărlungeni de la mai mulți jucători, dar nu l-au demis pe italian. Nu mai știu când a fost demis, dar cu siguranță nu după acea partidă. La următoarele meciuri, după ce se întîmplase treaba din jocul cu Tărlungeni, antrenorul se comporta cu noi ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat. După ce a fost demis nu ne-a salutat, nu ne-a zis nimic. A plecat pur și simplu", a spus Mădălin Livan pe facebook.

El a continuat: "După partida cu Unirea Tărlungeni, antrenorul a plecat pur și simplu. Nu ne-a salutat, nu nimic. Doar l-a luat pe fiul său și au plecat la aeroport cu o mașină cu numere de Italia care îi aștepta în fața stadionului".

Lumea îl considera blatist

"Eu am făcut aceste declarații pentru că toți din familie, colegi și foși colegi mă sunau și mă întrebau mereu: «Iar ați pariat? Iar ați trucat meciul?» Gîndul că lumea mă considera un blatist pe mine unul mă omora și nu puteam accepta, așa că mai bine am spus adevărul să înțeleagă și lumea ce era acolo. Eu am venit la Caransebeș să joc meci de meci ca să cresc. Am venit să evoluez și să ajung să joc la Liga 1 pentru Timișoara. Nu am mers să-mi bat joc de cariera mea pentru niște oameni care nu merită. Cred că voi merge împrumut la o altă echipă de liga a doua momentan", a mai spus el.

Alte cazuri de pariori

FRF investighează şi clubul Gloria Buză în privinţa trucării de meciuri, antrenorii Flavius Stoican, Nicolo Napoli sunt bănuiţi că pariază, iar fostul stelist Mihai Costea a fost prins într-o casă de pariuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net