Un interlop în vestiarul campioanei

Ultima actualizare:

    Are salariu de  15.000 € pe lună
Are salariu de 15.000 € pe lună

După ce a fost caracterizat de şefii clubului drept „cârtiţă" şi „parazit", Nuno Claro este acuzat şi de legături dubioase cu mediul interlop. Cel care l-a dat de gol pe portughez este chiar finanţatorul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany.

Deşi portughezul Nuno Claro a pus umărul la două dintre cele trei titluri de campioană ale CFR-ului, oficialii ardelenilor nu scapă nicio ocazie pentru a-l umili pe portarul de 35 de ani.

Totul a pornit de la faptul că lusitanul a refuzat recent să-şi rezilieze contractul scadent vara viitoare. Ca pedeapsă, Nuno Claro a rămas fără casa şi maşina oferite iniţial de club şi a fost trimis să se antreneze cu grupele de copii.

„Mi-au tras la poartă puşti de 7-8 ani", s-a plâns portarul pe care CFR Cluj s-a bazat la un moment dat în Liga Campionilor. Mai mult, şefii ardelenilor l-au acuzat că ar fi „cârtiţa" din vestiar, adică jucătorul de la care se scurg informaţii în presă.

„Domnul Mureşan să-şi ceară scuze public. Pe mine nici măcar nu mă lasă să intru în vestiar", s-a plâns Nuno Claro. „E un parazit", a reacţionat preşedintele Mureşan, continuând războiul cu fotbalistul.

În scandalul dintre cele două părţi a intrat acum şi finanţatorul CFR-ului, Arpad Paszkany, care a oferit detalii defăimătoare despre viaţa personală a lui Nuno Claro.

„Prietena şi cei din anturajul lui inventează fel de fel de lucruri printr-un ziar local. Nuno Claro a intrat în dizgraţie la noi după ce s-a încurcat cu lumea interlopă de prin judeţ. Noi am încercat să-l prevenim, dar el n-a ţinut cont", a declarat Arpad Paszkany, deranjat că trebuie să-i plătească degeaba celui de-al patrulea portar din lot un salariu de aproape 15.000 de euro pe lună.

Situaţia tensionată creată în jurul lui Nuno Claro nu pică deloc bine pentru CFR Cluj, echipă care se pregăteşte pentru debutul în grupele Ligii Campionilor (miercuri, în Portugalia, cu Sporting Braga).

Vinde benzină în Portugalia

Fotbalistul venit la Cluj în 2007 are afaceri în oraşul natal, Tondela, din Portugalia.

„Poate sună ciudat dar mi-am dorit mereu să am o benzinărie. Nu am stat deloc mult timp să mă gândesc în ce vreau să investesc”, a spus lusitanul. Portarul intenţiona să-şi exindă afacerea de care se ocupă fraţii lui.

“Criza economică a venit peste tot, inclusiv în Portugalia, dar am gestionat bine situaţia”, a mai spus acesta.

Soţia şi fiul nu stau la Cluj

Spre deosebire de alţi străini din lotul campioanei, Nuno Claro nu şi-a adus familia la Cluj. Soţia portarului, Ines, a venit o perioadă în România, însă nu i-a plăcut suficient de mult încât să rămână, aşa că s-a întors acasă.

Nuno Claro are şi un băiat, Nuno Rafael, în vârstă de patru ani şi jumătate, pe care nu concepe să-l facă fotbalist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net