Un meci cât o finală pentru Ioan Andone

Ultima actualizare:

    Gnohere e speranţa  lui Andone în  meciul cu Pandurii
Gnohere e speranţa lui Andone în meciul cu Pandurii

Pentru Dinamo şi pentru antrenorul său, Ioan Andone, urmează zile tensionate. Meciul de sâmbătă, cu Pandurii, ar putea adânci haosul care domneşte la echipă, sau ar putea însemna primul pas spre ieşirea la liman.

„Eu îmi respect meseria, îmi respect contractul. Dacă aş pleca aş fi un laş şi nu am fost niciodată. O să încerc să remediez situaţia, asta e clar. Pentru mine e foarte importantă părerea patronului şi părerea suporterilor. Am avut miercuri o discuţie cu domnul Negoiţă, mi-a spus şi ce să le transmit jucătorilor, restul nu sunt de comentat. Sunt situaţii şi situaţii, dacă câştigi trei meciuri poţi fi pe podium. Nu e situaţia dezastruoasă. Dezastruoasă era dacă erai în play-off”, a afirmat Andone, vineri, sigur că va rămâne în funcţie indiferent de ce se va întâmpla în meciul de diseară.

«Câinii» vor trei victorii la rând

simeon stalpnicul png

În altă ordine de idei, numirea lui Mutu în calitate de manager general al „câinilor” nu e văzută cu ochi buni de fostul său coechipier Marius Niculae. „M-a surprins numirea lui Mutu, mai ales că el îşi dorea să devină antrenor, începuse treaba asta la Târgu Mureş. E bine pentru el în primul rând să fie manager general la Dinamo, dă bine la CV, dar nu ştiu câtă experienţă are. Nu mi se pare normal ultimatumul pentru Andone, presiunea este foarte mare. Contra este liber, ştie ce înseamnă Dinamo, are trofee câştigate, dar eu nu m-aş gândi la o schimbare. Aş da credit antrenorului până la final, iar apoi să tragi linie. Cu siguranţă pe Ioan Andone l-au deranjat afirmaţiile lui Adi Mutu, mai ales că el nu are experienţa necesară de manager. Dacă voia să discute ceva, nu trebuia să o facă public. Pui presiune foarte mare pe antrenor. Jucătorii  apoi... dacă îi ceartă prea tare, ei ştiu că el e aproape dat afară. Nu e bine ce a făcut Mutu, rămân la părerea asta. Trebuia să-i spună în faţă antrenorului!”, a declarat Marius Niculae, la Digi Sport Matinal. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net