Cupa Ligii, meciul care se va disputa diseară, de la ora 20.00, pe Arena Naţională, e o partidă care nu contează decât pentru buzunarele patronilor. Victoria nu asigură nici un loc în Europa, ci doar 400.000 de euro pentru clubul câştigător.

Dinamoviştii sunt favoriţi să câştige diseară finala Cupei Ligii, meci care va fi transmis în direct de Digi, Dolce şi Look. Rivalii de la Poli Timişoara par victime sigure, în condiţiile în care antrenorul Ionuţ Popa nu a câştigat niciodată în faţa „câinilor”, iar acum mizează pe rezerve. Mulţi dintre titulari au fost lăsaţi acasă, ei fiind menajaţi pentru a se putea conta pe ei în derby-ul de marţi cu Pandurii. Un rezultat pozitiv în jocul din play-out îi poate scăpa pe timişoreni de emoţiile retrogradării. Dacă nu vor reuşi surpriza, cei de pe Bega au asiguraţi 175.000 de euro pentru performanţa de a se fi calificat în ultimul act al Cupei Ligii. 

„Roş-albii” tratează cu seriozitate partida cu Poli, dovadă fiind că tehnicianul Cosmin Contra a băgat tot lotul în cantonament, inclusiv pe cei care nu vor evolua diseară. Măsura e menită să sudeze mai mult relaţiile şi să se conştientizeze importanţa unui meci ce poate aduce primul trofeu în vitrina clubului după o pauză de cinci ani, ultimul fiind Supercupa din 2012. 

loading...
Loading...
Citeste tot despre: