Un puşti minune e primul român din istoria lui Arsenal. Vezi cine e Vlad Dragomir, căpitanul naţionalei sub 16 ani a României!

Ultima actualizare:

    Vlad Dragomir şi-a îndeplinit visul la doar 16 ani, dar greul pentru el abia acum începeFoto Click!
Vlad Dragomir şi-a îndeplinit visul la doar 16 ani, dar greul pentru el abia acum începeFoto Click!

Tinerele talente din România nu prea au şanse la cluburile din primele ligi, care preferă tot felul de străini de mâna a treia. În schimb, marile forţe ale continentului stau cu lupa pe puştii noştri şi ni-i fură pe cei mai buni.

Azi, căpitanul naţionalei sub 16 ani a României, Vlad Dragomir, a semnat un contract pe trei sezoane cu Arsenal Londra. Tunarii sunt recunoscuţi pentru accentul pe care îl pun pe jucătorii tineri, care sunt promovaţi constant la prima echipă, indiferent de unde îi cumpără. Trupa lui Arsene Wenger a plătit pentru Vlad celor de la ACS Poli Timişara, doar 100.000 de euro, indemnizaţia lui de formare. "L-am propus la Arsenal în urmă cu un an şi jumătate, timp în care l-au monitorizat cu atenţie. În opinia mea, Vlad este unul dintre cei mai talentaţi jucători din Europa în momentul de faţă", a declarat Cătălin Sărmăşan, agentul jucătorului, pentru ProSport. România a dat mulţi jucători în Premier League, dar Vlad este primul care semnează cu Arsenal.

Pentru început, Vlad va juca la grupa sa de vârstă şi va trebui să muncească foarte mult pentru a ajunge la prima echipă.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net