Unde va fi depus trupul lui Ilie Balaci. Fanii marelui fotbalist s-au strâns în fața locuinței sale

Ultima actualizare:

    Unde va fi depus trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci Foto: Facebook
Unde va fi depus trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci Foto: Facebook

Admiratorii marelui fotbalist Ilie Balaci, care s-a stins din viață la 62 de ani, în dimineața zilei de duminică, 21 octombrie, s-au strâns în fața locuinței acestuia, după aflarea tragicei vești. Familia regretatului jucător de fotbal a stabilit și locul unde va fi depus trupul neînsuflețit al lui Balaci, pentru ca fanii fotbalistului să-i poată aduce un ultim omagiu.

Vestea că Ilie Balaci s-a stins din viață a venit ca un trăznet pentru familia, apropiații și admiratorii acestuia, având în vedere că nimeni nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple. Fotbalistul trebuia să fie prezent la un meci în seara zilei de duminică, 21, octombrie, la derby-ul dintre CS U Craiova și FCSB. 

După ce și-au mai revenit din șoc, soția și fiicele lui Ilie Balaci au decis unde va fi depus trupul neînsuflețit al fotbalistului, pentru ca admiratorii acestuia să-l poată vizita înainte de a porni pe ultimul drum. Ilie Balaci a murit în urma unui atac cerebral

De asemenea, conform informațiilor oferite de Digi 24, fanii lui Balaci deja s-au strâns în fața blocului din Craiova unde acesta locuia, la aflarea tragicei vești. Potrivit aceleiași surse, trupul său neînsuflețit se află momentan în locuință. Printre cei care s-au strâns în fața casei lui Balaci să-i omagieze memoria se numără și colegi de-ai fostului mare jucător, precum Gabi Boldiș, Silviu Lung, Aurică Beldeanu, Rodion Cămătaru. Cu siguranță va ajunge în curând și Sorin Cârțu.

Unde va fi depus trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci

Când venea în Craiova, Ilie Balaci locuia la mama lui. A avut o casă în Craiova, dar a vândut-o și a cumpărat apartamentul pentru a-i fi mai ușor mamei lui. Restul familiei locuiește la București, însă soția și fiicele lui au ajuns degrabă în orașul unde fotbalistul a încetat din viață, după ce au aflat vestea. 

Momentan se pregătesc formalitățile, apoi se pare că Balaci va fi transportat la morga spitalului județean pentru autopsie. După aceea, corpul va fi depus la biserica Madona Dudu din Craiova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net