Unii se bucură, alţii plâng

Ultima actualizare:

    Viitorul Constanţa: Jucătorii au serbat cu  şampanie în vestiar  menţinerea în Liga 1 (Capturi: Digisport)
Viitorul Constanţa: Jucătorii au serbat cu şampanie în vestiar menţinerea în Liga 1 (Capturi: Digisport)

Lupta pentru a rămâne în prima ligă s-a dat până în ultima etapă. La final, Hagi şi elevii săi au sărbătorit cu şampanie în vestiar, braşovenii la fel, în timp ce trupa de pe Bega îi acuza pe ceilalţi de blat şi cei din Năvodari stăteau cu ochii pe livescore pentru a afla celelalte rezultate.

Viitorul s-a impus lejer, acasă, în faţa Ceahlăului, 1-0, şi jucătorii, alături de „Rege" au început petrecerea de la vestiar. Şampania a curs în valuri, Hagi fiind udat din cap până în picioare, s-au făcut poze, inclusiv selfie-uri şi s-a cântat celebrul „Să vină prima!", interesant fiind că patronul Hagi a scandat cot la cot cu fotbaliştii săi. Apoi, braşovenii au remizat cu Gaz Metan, 1-1, punct ce a însemnat rămânerea trupei lui Ţălnar în primul eşalon.

Săgeata Năvodari: Fotbaliştii au stat cu ochii pe scorurile live aşteptând o minune care, însă, nu a venit

Viitorul Constanţa: Jucătorii au serbat cu  şampanie în vestiar  menţinerea în Liga 1 (Capturi: Digisport)
Viitorul Constanţa: Jucătorii au serbat cu şampanie în vestiar menţinerea în Liga 1 (Capturi: Digisport)

De partea cealaltă, Săgeata a învins cu 2-1 pe CFR, dar victoria nu i-a scăpat de revenirea în divizia „B", fiindcă cei de la Năvodari stăteau la mâna rezultatelor.

De altfel, jucătorii şi managerul Aurelian Băbuţan au oferit imaginea zilei când strânşi la marginea terenului au urmărit cu ajutorul unui smartphone un site ce îi anunţa rezultatele rivalelor.

„Nu trebuia să ajungem aici. Dacă toţi ne doream să rămână echipa în prima ligă, nu s-ar fi întâmplat aşa ceva", a comentat oficialul echipei.

Dan Alexa, antrenorul timişorenilor, a fost un car de nervi la finalul meciului câştigat cu Chiajna, 1-0, fiindcă Timişoara tot se întoarce în Liga a II-a. El a acuzat că rivalele au aranjat meciurile: „Îmi pare rău că am dat gol repede. Trebuia să dăm pe final, să vedem ce se întâmpla apoi la Mediaş. Acolo a fost o ruşine de meci şi să spui că nu a fost aranjament trebuie să fii tâmpit! Şi Viitorul - Ceahlăul mi s-a părut aranjat". 

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net